local-stats-pixel fb-conv-api

Zinātniski Iemesli Kāpēc Zombiju Apokalipse Neizdotos!32

Mēs visi baidamies, ka kautkad nākotnē izplatīsies zombiju vīruss, kas inficēs visu pasauli un visi cilvēki kļūs par zombijiem un būs beigti! Bet nav ko baidīties jo šajā rakstā es nosauksu iemeslus kāpēc šāda Zombiju Apokalipse neizdotos. Šoreiz par piemēru ņemsim parasto dumjo zombiju, kuru pilnīgi nekas neuztrauc un kurš skraida apkārt un ''killo'' visu ko redz un atrod!

612 15 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Vai tik te viens nav pārspēlējies Resident Evil un pārskatijies Walking Deademotion

34 1 atbildēt

Zombijs ir inficējies organisms ,kura mērķis ir vīrusu maksimāli izplatīt, ja zombiji sakož to lauvu? Tad jau vīrus var mutēties un inficējot arī citus dzīvniekus un mums būs zombijlauva emotion

Zombiji nedomā tākā viņiem vienalga auksts vai karsts, ka tik var izplatīties, karstumā ātrāk sapūs, aukstumā iespējams vīrus pārstas darboties un arī zombijs "nomirs".

Armija, ja sāktu zombiju akopalipse valdības bombordētu pilsētas, teritorijas izmantojot gan ķīmiskos, gan atomieročus. 

25 0 atbildēt
Mana teorija: cilvēks, kas atgriežas no mirušaiem nav iespējams. Maksimums cilvēks zaudēs samaņu vai ieslīgs komai līdzīgā stāvoklī, lai vīruss varētu pārņemt smadzenes. Pēc tam pacients pamodīsies. Agresivitāte ir pilnīgi iespējama, kau vai ja skatamies uz trakumsērgu inficētiem cilvēkiem. Zombiji nespētu izdzīvot ilgāk par 3 dienām. Smadzenēm un organismam ir vajadzīgs ūdens un bez tā organisms nevar turpināt funkcionēt. Pat ja zombiji ēstu līķus, cik laika paies līdz visi cilvēki būs miruši ? Tātad mani secinājumi. Zombijs, kā no mirušamiem atgriezies cilvēks, kuru vari pārzāğēt uz pusēm ar motorzāği, bet tas turpinās "dzīvot" jo tam nav skartas smadzenes ir pilnīgs murgs. Cilvēks, kas vīrusa iespaidā uzbrūk citiem cilvēkiem, pat ļoti iespējams.
13 1 atbildēt

vakar ar riteni braukājos un no Ozolniekiem līdz Jelgavai sastapu 4 zombijus, viņi izdalīja septiņgrādīgā aromātu, tā kā nestāsti ka zombiju apokalipse nevar izdoties. puse tautas jau sazombēti. 

4 0 atbildēt

Viss jau būtu skaisti, bet vai kāds ir iedomājies, ka varētu raksties "gudri" zombiji? Domāju, ka nē!

Iztēlējos to apmēram tā... Norisinās zombiju apokalipse, tu, būdams vesels skraidi apkārt ar saviem bandas locekļiem, līdz uzrodas "gudrais" zombijs. Kuram līdzi ir f*cking automāts. Pielādēts līdz Everestam!

Teiksim godīgi, izredzes mazas! Citam varētu būt tikai automāts, citam varētu būt TIKAI tanks. emotion

3 0 atbildēt

Raksts bija interesants, bet ievēroju brangu daudzumu rakstības kļūdu vārdos. Plusu ieliku, bet, ja no Tevis var sagidīt tik interesantus rakstus, lūdzu piestrādā pie rakstības un gramatikas.

3 0 atbildēt
1- mediitu zombijus...tad tie dzivnieki paši inficētos...
3 0 atbildēt

Visas iespējas uz apokalipsi, vēl ir terminatoriem. emotion

2 0 atbildēt
Zombiju apokalipse neizdosies, jo tā nav iespējama.. emotion
1 0 atbildēt
Ir jau tas fungus,kurš kontrolē kukaiņu prātus. Var jau mutēt uz cilvēkiem emotion
2 1 atbildēt

apsveicu autoru ar savu pilnigako stulbibu, ka jebkursh no faktoriem to ietekmetu, tikai laika gaita aukstums karstums utt, ja tiesham izraisitos apokalipse, tad 95% cilveku jau butu mirushi pirmaja menesi, bet pashi zombiji pa to laiku nebutu pat put sakushi, talak jau varbut rakstitais butu patiess, bet diez ko daudz dzivu cilveku vairs nebutu

1 0 atbildēt

Ņemsi par piemēru zombiju no The Walking Dead

1)Dzīvnieki zombijam neko īsti nevarētu izdarīt jo pēc TWD zombiju var nogalināt tikai sabojājot tā smadzenes , dzīvnieki diezvai sāktu ar smadzenēm.

2)Šitas moška varētu būt pārkarstu galva līdz ar to smadzenes izceptos.

3) Nenomirtu ja nu vienīgi sals būtu tāds ka zombijs sasalst galīgi.

4)To gan varētu ierobežot ,bet ja ņemam par piemēru ķīnu kur uz vienas ielas staigā tūkstošiem cilvēku ,tad ar košanu šī slimība izplatītos ļoti ātri.

5)Zombiji paliktu savā inficēšanās vietā līdz laikam kad tiem sāktu aptrūkties pārtikas (TWD viņi siroja meklējot paiku)

6)Piemēram ķīnā ieroči diezko nepalīdzētu tad nāktos šaut arī par civilajiem jo kaujas karstumā diezvai kāds īsti varetu atšķirt parastu cilvēku no zombija.

Nu šie protams ir varianti ņemot par piemēru seriālu the walking dead.emotion

1 0 atbildēt

Nu, pirmkārt, visu zombiju padarīšanu ir jāuztver kā metaforu nevis realitāti. 

2 2 atbildēt

Raksts pilnīgs sūds, jebkuru no tiem ''argumentiem'' var elementāri apgāzt. Kā arī ja reiz tik ļoti gribas ietekmēties no seriāliem un spēlēm par zombijiem, tad derētu arī atcerēties, ka tā ir tīra fikcija.

Reiz veidoju rakstu par reālu scenāriju: http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Civilizacija-piedzivos-zombiju/689633

Oh, un ja nezināji! Izsaukuma zīme! Nav jāliek! Katrā teikumā! emotion

0 0 atbildēt

Pilnīgas muļķības tu te esi sarakstījis! Visi zin, ka zombiju apokalipse var izdoties! Te spokos viens pat par tā saukto prepingu rakstus lika! emotion

0 0 atbildēt

Tanks. Viens pat vairāk nevajag. Viss nav ko piebilst vairs. Parād man kaut vienu tanku kādā zombij filmā. Ne šie tiek klāt ne lodes vajag brauc tikai virsū. 

Es arī domāju par dzīvniekiem, ka šie tiktu inficēti. Zombijlauva izklausās jautri emotion gaidu kādā no nākošajām filmām. Lai gan PETA akal pukstēs. emotion

0 0 atbildēt
Karstajā saulē viņiem uzbruks mušas pūstoša gaļa tak, a lietainajas dienas odi jo tiem jau ar gribas kait ko taadu cilvēku tiek galā ar mušām un odiem bet kā zombijiem tie tak esot lēni, un odus un mušas nekādigi inficet nesanaks jo iekost tadai radibai nevar ja nu vienīgi nokoast emotion taka nrbaidaties mes esam DROŠĪBĀ. Vienīgi zēl ka es esmu otrais kurs iedomajas par mušam biju jau uzrakstijis tekstu un yad izlasiju ka bija jau par mušām. emotion
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Lol
0 0 atbildēt
Visas filmas par zombijiem ir izdomātas lai tik cilvēkiem parādītu ka mēs visi pārvēršamies par zombij līdzīgiem , jo visa tehnika kas mums ir , tie paši telefoni , paskatoties kaut vai Rīgā , liela daļa iet un telefonā lūr apkārt pat neiedomājas , tā pati neveselīga pārtika mūs pievelk. Īsāk sakot , parāda kā mēs paliekam atkarīgi no kaut kā aizvien vairāk un vairāk , ka arī bez tā izdzīvot vairs nespējam. Bet runājot par taviem iemesliem , tad ja , viņus visus var apstrīdēt emotion Par cenšanos +, bet pārstāj tik daudz skatīties un spēlēt tik daudz visu kas saistīts ar mirušajiem emotion
0 0 atbildēt