local-stats-pixel fb-conv-api

Želejas ledusskapis8

Jautājums, vai jums tas vispār šķiet tik reāls? Man pašam, personīgi liekas, ka krievu dizainera bio robots ir nedaudz aizraujošāks par šo. Bet par to, es ielikšu rakstu vēlāk.

Šim ledusskapim nav vajadzīga nekāda enerģija un želeja aptur jebkāda produkta sabojāšanos

Ledusskapis ir otrs lielākais elektrības patērētājs jūsu mājas (apmēram 13,7%), aiz kondicioniera (aptuveni 14,1%, tā tas ir pieņemts, nu nevisiem tā ir, bet lielākajai daļai tieši šīs elektropreces ir pašas lielākās elektrības patērētājas), jo ledusskpais darbojas katru dienu 24/7. Cik zināms, tad pirmais ledusskapis bija ar 1400 kWh lielu elektrības patēriņu, pagaidām, zemākais ledusskapju elektrības patēriņš ir 350 kWh, bet tagad šis skaitlis ir 0.

403 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Nu nezinu, ko tajā ledusskapī vēl varētu ielikt, ja ne tikai augļus un dārzeņus. Kā, piemēram, katliem, cepešiem, zupām u.tml? emotion /retorisks jautājums/.
21 0 atbildēt

Ja es tajā ledusskapī gribētu glabāt kivi garšas želejas desertu, tad kā es pectam to atrastu?!emotion

19 0 atbildēt

Mans viedoklis par šo ir tāds. Pirmkārt, tas vēl ir tikai prototips, un cena pagaidām nav zināma, bet droši vien būs krietni dārgāks kā parastie ledusskapji. Otrkārt, tas neder visām pārtikas lietām, kas to padara nevis par ledusskapi, bet gan par ēdiena glabātāju, jeb modernu pieliekamo, kas pārsvarā domāts augļiem un līdzīgiem produktiem. es neredzu iespēju tur ievietot kādu pagatavotu produktu, produktu traukā, lai gan dzēriena pudeles gan tur iederētos, ja tas tās tur vēsas. Ko es glabāju ledusskapī - olas, kā lai es uzmanīgi tur salieku olas. 

Nu labi, apdomājos, un kārtīgāk sapratu, ka tas ir domāts lai produkti saglabātos svaigi, nevis auksti. Turklāt šo varētu ar laiku likt veikalos mazākā izmērā, kā ekstru, kas ir kā maizes kaste, vai trauku žāvētājs, tikai sauktos produktu glabātājs vai kaut kā tā, tomēr to tāpat izvēlētos ļoti niecīgs cilvēku skaits, jo visas tā īpašības (izņemot elektropatēriņu) var aizstāt parasts ledusskapis. 

9 1 atbildēt

Kad atbrauc ciemiņi tad no visa spēka plosi savu ledusskapi lai dabūtu ārā visus banānus emotion

1 0 atbildēt

Vot i saliec veselu zupas katlu ar zupu traucinos. emotion traucinu nepietiksemotion

0 0 atbildēt

es labāk palikšu pie sava vecā ledusskapjaemotion

0 0 atbildēt
Ne ne ne tas nav labi
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt