local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 8 operētājsistēmai būs tādas sistēmas prasība14

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc daudzi cilvēki izvēlējās palikt pie Windows XP operētājsistēmas un nepāriet pie Vista, bija augstākas sistēmas prasības. Microsoft no savām kļūdām ir mācījušies un nolēmuši vēsturi neatkārtot.

Microsoft apstiprinājuši, ka Windows 8 sistēmas prasības nebūs augstākas kā Windows 7 operētājsistēmai, kurai tās ir: 1 gigaherca procesors, 1 gigabaita operatīvā atmiņa, 16 gigabaitu cietais disks un DirectX 9 grafika. Izklausās pēc viedtālruņa parametriem, vai ne? Ņemot vērā to, ka zemākas par šīm arī diez vai būs Windows 8 prasības, ja nu vienīgi planšetdatoriem, varam paredzēt, ka tās būs identiskas ar šobrīd aktuālo operētājsistēmu.

Jāņem gan vērā, ka lietotāja intefeiss un citas opcijas tiks pieregulētas, kā Microsoft iepriekš minēja, tad Windows 8 spēs inteliģenti pielāgoties sistēmai, kura operētājsistēmu darbina.



78 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Windows 7 ir jau samērā jauns. Kapēc jau vajadzīgs Windows 8 ? 

15 0 atbildēt

Nevis augstākas sistēmas prasības noteica Vista's FAIL, bet gan NESAMĒRĪGI augstās prasības un kompja resursu bezjēdzīgu aprīšanu. Es tikai un vienīgi tāpēc nelietoju Vistu. Kaut kā stulbi. Apmēram tas pats kas nopirkt mašīnu, kurai ir 5.0L motors ar attiecīgu patēriņu - 15 L/100km, bet jauda 90 zs. Nu kāda velna pēc tāds sūds ir vajadzīgs? Ja 5.0 L, tad attiecīgi jābūt arī ''potencei'' - vismaz 450 zs. Tas pats ar Vistu - ja tā būtu kāda ūber superīgā operētājsistēma, kura ieliek smagu kloķi XP iespēju ziņā, tad ir ok - prasības var pieciest (protams, ja kompis vispār normāli uzņem to Vistu.)...

7 1 atbildēt

Milestone 3 jau sen ir pirātiski pieējams vari ņemt un mēģinat.

0 0 atbildēt

A man pohuj, paļubomu lietošu XP.

0 0 atbildēt

Pagaidām palikšu pie septītā..nu protams 8 vel nav...varbūt ar laiku pieņemšu..

0 0 atbildēt

windows 8.. bus pēc kāda gada un būs arī integrēts windows live ar xbox360 akauntu un iespējams arī xbox spēles, tas gan būs vāks.

0 0 atbildēt

Saka ka Win8 būs uz ''Balsi''Pasaki piem. Ieej ''Google Chrome'' un viņš automātiski ies tajā lapā.

0 0 atbildēt

Varbūt Win7 nav lielas prasības, bet ir viena maza figņa - windows aero. Vecāka tipa videokartes tādu neatbalsta un vienkārši Win7 negrib pabeigt instalāciju, tā, piemēram, bija man ar G-force 7600 GS. Tāpēc man ir tāda spiesta lieta, kā palikt pie vecā labā XP. :)

0 0 atbildēt