local-stats-pixel fb-conv-api

Weapons !!12

32 22

Kalibrs: 66 mm
Tips: raķešu
Kopējais garums: 686 mm tukšs nesējraķete, 883 mm piekrauts ar klipu
Svars: 5,22 kg izkrautas, 12 kg, iekrauj ar klipu 4 raķešu
Efektīva diapazons: līdz 200 m (750 m maksimums)

M202 multishot raķešu palaišanas attīstījusies no XM191 multishot raķešu palaišanas, kas bija plaši cīnīties pārbauda ASV armijas Vjetnamas laikā vēlu 1970. M202 ir ļoti līdzīgs XM191, lai gan šķiet, ka tās raķetes bija piekrauts ar dažādām aizdedzināšanas līdzekli - TPA nevis napalms. Ir arī uzskats, ka XM191 tika izstrādāta kā daudzfunkcionāls ierocis, kas spēj šaušanas ne tikai aizdedzes, bet arī 66mm HEAT raķetes, ir saderīga asprātība, ka M72 TIESĪBU viegla prettanku ieroci. M202, tomēr tika izsniegta tikai ar viena veida munīciju - M74 dedzinātājs raķetes.
Teorētiski M202 bija iespaidīgs ierocis ar ievērojamu apkarošanai iespējām - tā bija lielos attālumos (salīdzinot ar iepriekšējo flamethrowers), tas ļāva salīdzinoši ātri uguns un augstas manevrēšanas spējas, tās fiziskā un psiholoģiskā ietekme uz neaizsargātu kājnieki un militāro transportlīdzekļu bija ievērojams teikt vismazāk. Tomēr šķiet, ka M202 munīcija bija daži trūkumi (visticamāk, jo sliktas kvalitātes kontrolei vai konstrukcijas nepilnības), kā rezultātā pašaizdegšanās no kaujas galviņām laikā iekraušanas ieroci. Nav pārsteidzoši, ka šāds katastrofālo notikumu, kas M202 ir mazāks nekā iecienījuši karaspēku, un lielākā daļa M202 palaišanas tika nodoti glabāšanā laikā vēlu 1980, lai gan daži starta tika novērota apmācības ASV un sabiedroto karaspēks, izmantojot 1990.gadu sākuma.
Jāatzīmē, ka M202 sniedza savu lielāko ietekmi nevis kaujas laukā, bet gan par kino ekrāniem, kad tas tika atspoguļojās "Commando" filma (1985), starring Arnold Schwarzenegger. Šajā filmā M202 tika izmantoti, lai uzspridzināt policijas kravas automašīnas un bezmaksas Schwarzenegger's raksturu, lai gan reālajā dzīvē tas būtu pēdējais skatuves darbības, ar galveno varoni ātri sadedzina uz nāvi iekšpusē scorched kravas automašīnu (M74 raķešu rada ugunsgrēku, karsti kā 1800-2200oC vairākas minūtes).

M202 multishot raķešu palaišanas ir četru čaulu atkalizmantojami smootbore ierocis, kas ir piekrauts ar klipu ar rūpnīcas-piekrauts M74 raķetes, iepriekš iekrauj atsevišķās alumīnija caurules, kas ir apvienoti kopā, lai veidotu vienotu 4-shot klipu. Klips ir pievienota aizmugurē nesējraķetes un katra iekraušanas caurule veido pagarinājumu barelu. Pēc tam, kad klips ir piekrauts, un piestiprina pie ieroci, palaišanas var karsēt līdz 4 reizes, ar praktisko kursu ugunsdzēsības augsta kā 1 kārtā sekundē. Kad visi raķetes tiek kurināti, tukšs klips ir atdalīts un jāizmet. Uzglabāšanas un pārvadāšanas laikā M202 granātmetējs ir slēgtas priekšā un aizmugurē ar diviem šarnīriem attiecas, kas ir atbloķēt un atvērt pirms iekraušanas un apdedzinot. Priekšējo vāciņu ir divējāda lietojuma rokturis, ko izmanto, lai veiktu nesējraķete vertikālā stāvoklī, un to izmanto kā uz priekšu roktura apdedzinot stāvoklī. Šaušanas kontroles ietver nolokāmi pistole grip zem stobra kopas, un locīšanas collimating skatu kreisajā pusē ieroci. 66mm raķetes izmantot cietā kurināmā dzinējiem, slēdži-asmens tipa locīšanas stabilizator spuras, un kaujas galviņu piekrauts ar dažiem pašaizdedzes triethylaluminum 0.6kg (TEA), želeja līdzīgu vielu. Tā M202 ir raķešu palaišanas, pēc šaušanas tas rada bīstamu backblast zonā apmēram 15 metrus garš.

 

Ja atsauciiba bus pietiekami liela uzcepsu raxtu ari par popularo M16 vai m4a1  :))

Enyoy !

32 22 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://wordl.guns.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

omg to nu gan netaisos lasiit un noteikti neesu vienīgais emotion

6 0 atbildēt

Tēma it kā OK, bet labāk vairs tādus rakstus NECEP!

5 0 atbildēt

- par google translator izmantoshanu

4 0 atbildēt

Stulbs tu, autor, esi, pats vispār pārlasiji? Tas teksts taču nav lasāms, auto tulkotājs takš normāli netulko. Par to liels mīnuss.

3 0 atbildēt

- - - - - Par googles tulkotāja izmantošanu, ja nejēdz pats sakarīgi pārtulkot tekstu tad neliec te rakstu vispār. emotion

3 0 atbildēt

milumins kkads antons. ja nejedz tulkot ta ble vismaz nemet ieksa kkadu nepareizi tulkotu tekstu. angliski buut 10 x labak!

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

pārlasīt vajadzēja vai ielikt vismaz orģināl valoda ja pats nemāk bet raksts sakarīgs +

0 0 atbildēt

  eh tu mazais punkainais mudak-tu tak nevienu raxtu neesi spejigs uztaisit-cik nu klikoju-vieni meesli.....

0 0 atbildēt