local-stats-pixel fb-conv-api

Visā pasaulē lietotāji masveidā atgriež jaunos iPhone 748

Jau kārtējais skandāls ir izvērsies ap jauno Iphone 7 viedtālruni. Masveida lietotāju telefonu atgriešana ir skārusi Iphone 7 un 7 Plus modeļus, kas ir krāsas Black Onyx krāsā.

329 9 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

dziļi pie kājas. nekad tos slimos neesmu sapratis, kas ķer un grābj visu, kas parādās..

44 0 atbildēt

Kādreiz aifons eksplodēs un tad samsung lietotāji teiks... Mums jau sen bija tāda funkcija emotion

28 1 atbildēt

reklāma.

kas nezin - antireklāma arī ir reklāma. mērķis ir sasniegts - visi zin kas ir ifons.

13 2 atbildēt

Piedod, bet raksts, manuprāt, fufelis, jo paņemot jebkuru jauno telefonu un panēsājot to kabatā bez aizsargvāciņa un aizsargplēvītēm, var redzēt cik ātri uz tā parādās skrāpējumi un švīkas... saku to no pieredzes. Virsraksts *clikbait*, bet par to es tevi nevainoju. Plusiņu ielikšu.  emotion 

13 3 atbildēt

Pēc Stīva Džoba nāves, apple kļuvuši daudz sliktāki... 

9 0 atbildēt
Kāda jēga no tiem smirdīgajiem aifoniem, vienīgais kas viņiem ir labs ir kamera
9 1 atbildēt

un NEDĒĻU tikai testēts... parasti telefona vāciņu nedēļā ir grūti saskrāpēt, vēl tā redzami.. ja vien to nedara tīšām un ar drāšu birsti. 

7 1 atbildēt

Viņiem tak ir jaizlaiž jauni modeļi kā pa konveijeru. Galvenais ir nauda un slava. Pārāk ātri tie jaunie modeļi iznāk un starp viņiem nav liela atšķirība, tādēļ man pat liekas, ka varēja izlaist vismaz 1 reizi 2 gados, kad tehnoloģija vairāk attīstās.

5 0 atbildēt

Kad šadu telefonu apliek ar vissiem vāciņiem un pārējiem aksesuāriem lai viņu aizsargātu zūd pilnīgi jebkāda jēga no dizainā plānotā "Plānuma"  emotion 

4 0 atbildēt

Visi āboli reiz sāk pūt!

4 0 atbildēt

Black Onyx? Bļa, tas nav Note 7, ģēnij. 

+ Liela daļa bloggeru etc. iPhone pērk paši, to iznākšanas dienā, reti kuram paveicas un Apple tiem piedāvā. Vel vismaz neesmu nevienu uzgājis.  Tā kā raksts ir fufelis. Tulkojums arī no dir*as izrauts.

7 5 atbildēt

Apple lapā skaidri un gaiši rakstīs:"

The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision, nine-step anodisation and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodised Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone."
7 5 atbildēt
Ar 6. Nepilnībām nepietika, nē cer ka 7. Būs labāks....
2 0 atbildēt

Meli un provokācija! Vispasaules iSheep biedru vārdā varu droši apgalvot, ka tā ir samsūdu lietotāju provokācija, tūkstošiem samsūdu lietotāju iepērk ideālos, dievīgos, seksīgos, līdz pēdējam sīkumam atsatrādātos un visādā citādā ziņā pilnīgos iPhone 7, tad ar lielām pūlēm viņus sabojā un izliekoties par iSheep biedriem ceļ pretenzijas. Tas viss tāpēc, lai grautu paša Dieva svētīto Apple prestižu un pievērstu cilvēkus saviem telefoniem. Bet necentieties, pat ja vienam no miljona perfekto Apple telefonu ir kāds nenozīmīgs defekts, tad īsts iSheep kluba biedrs drīzāk nopirks jaunu iPhone nekā nesīs atpakaļ, tādējādi paverot iespējas baumām par Apple produkcijas klalitāti. Tāpēc mēs zinām, ka visi tie, kas žēlojas par saviem iPhone, vai vēl trakāk, nes tos atpakaļ, ir nelietīgi samsūda provokatori.

5 4 atbildēt
Aifoniem mazi ekrāniņi, līdzīgi kā 3310 noškai, nošku vsmaz var mētāt un censties salauzt, aifons nokrīt un ir pizgets
0 0 atbildēt

Tāda ir mūsdienu biznesa stratēģija. Uztaisi telefonu, kurš visur bojājas, uztaisi aizsarglietiņas kas ir galu galā bezjēdzīgas, un iegūsti lielāku peļņu.

0 0 atbildēt

un ko man darīt,ka tieši skrūves un smilšpapīrs ir vienmēr kabatā,taču telefonam nav ne skrambiņas,bez jebkādiem aizsargpanelīšiem un stulbām plēvēm... protams ,tas nav  nekāds idiotphons,bet nekas tam nenotiek

0 0 atbildēt
Kaut kā pie kājas kāds dizains,galvenais kas lācītim vēderā un cik uzticami kalpos!
0 0 atbildēt
Nu es jau uzreiz teicu, ka medals!!!
0 0 atbildēt
Aifons sūkā...
0 1 atbildēt