local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt pietiks vairoties?47

622 3

Cilvēki uz Zemes uzvedas līdzīgi kā vēzis vai audzējs veselā organismā. Planētu ir inficējis cilvēku mēris.

622 3 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Pastāv variants, ka cilvēki atstieps kājas nosava stulbuma un slinkuma.emotion (joks)

Īstenībā aktuāla problēma, ja, kāds ir lasījis Dena Brauna "Inferno", tad tur attēlots bija ļoti labs un visiem saudzīgs risinājums. emotion

15 0 atbildēt

Cilvēku daudzums nav problēma,Zeme spētu nodrošināt ne tikai 30 miijardus cilvēķu,bet arī triijoniem citu radību,bet mums vajag samazināt fosilo kurināmo izmantošanu un arī mizīgo platību izmantošanu,jo cilvēkam vajadzīgā dzīves telpa vidēi ir 4m2 un ja mēs to visu saiekam dzīvokļos mums ir daudz vietas,vienīgais mīnus ir mūsu lielum mānija,kas ir novedusi mūs līdz šai krīzei,jo bagātākie grib vairāķ un vairāķ un mēs gribam vairāk teritorijas,mantu un lietu tādējādi iznīcinot apkārtni.

Takā tavs raksts ir nepareizs un musu populacijas daudzumam nav nekādu problēmu,bet problēma slēpjas mūsu uzvedībā un mantkārībā.

16 5 atbildēt

Ja reiz taa,tad sanak ka zeme nesen atbrivojas no 8000 tukstosiem cilveku Nepala.

10 0 atbildēt

Kārtējais no kautkurienes paņemtais propogandas raksts. Man gan gribētos zināt, ko autors piedāvā kā alternatīvu - dzīvot komunismā emotion Vietas un resursu ir pa pilnam, vajag tos pareizi izmantot. Piemēram, Krievija aizņem kurot tur daļu no sauzemes teritorijas, bet vai tā ir pietiekoši apdzīvota, vai tiek pareizi izmantoti turienes dabas resursi ?

10 0 atbildēt

vienīgais kas neiekļaujas uz šīs planētas ir cilvēks. Cilvēks tieši taisa dabai vislielākos postijumus. Gan jau mežus izzāģēsim, gaisu un ūdeni saindēsim. Lai gan ir jau saindēts emotion paši arī izmirsim. Nebūsim pirmā civilizācija kura izmirst. Uztaisa karu, pazūdi pāris miljoni kadu laiku atkal viss ok. emotion 

6 0 atbildēt

lai tā āzija beidz ņemties kā trusīši.

4 0 atbildēt

Saudzē pasauli - lieto prezervatīvu! emotion

3 0 atbildēt

Nepiekrītu faktam ka cilvēki iznīcinājuši senos zīdītājus, tā bija tikai sakritība.Dzīvnieku suga izmirst bieži un tā tas jau izsenis ir bijis. Vai nu jauna invazīva suga izspiež, temperaturās maiņa, vai barības par maz. Šie ir tie pamatiemesli kapēc izmirsts dzīvnieki, cilvēki tikai to veicināja.

Ir tāda teorija ka ap 2100 gadu planētas iedzīvotāji sasniegs maximumu 10-12 miljardus un tad sāksies lielā izmirša, un pāris gadu desmitu laikā samazināsies uz 3-5.

2 0 atbildēt

raksts muļķību pilns.

1. Evolūcijas teorija ir tikai teorija - vai tas tā ir noticis neizdosies noskaidrot.

2. Zeme pati par sevi var uzturēt mazliet vairāk kā 30 miljardu cilvēku.

3. Atsaucoties uz pirmajiem diviem punktiem satraukumam nav pamata.

4. cilvēks izsenis dzīvo saskaņā ar dabu un tu nemaz nevari nedzīvot saskaņā ar dabu, tā ir noslēgta, vienota sistēma.

5. Izproti tēmu ko cilā un tad taisi rakstu.

7 5 atbildēt

izlasīju tikai virsrakstu un jau ieliku +. šajā rakstā precīzi ir izpaustas manas domas. 

3 1 atbildēt

Kāds būs šis pašregulējošais mehānisms? Būtu labi ja būtu pieminēts rakstā.

2 0 atbildēt

jā jā, cilvēeeks slikts, cilvēeeeks briesmīgs - kas tā domā var miera vējos atbrīvot zemi no šī ļaunuma personīgi pakaroties!!!

  realitātē cilvēks ir Daba un Zemes bērns, ar to viss ir izteikts. kas grib sist pie krūts un vaimanāt cik cilvēks ļauns, vienlaikus apgalvo to, ka Daba ir ļauna, ka Zeme ir ļauna.

2 1 atbildēt

Pārapdzīvotība ir dažos reģionos. Neracionāla saimniecība gan ir visur sastopama. Kad aptrūksies dzeramais ūdens un gaiss sāks indēt cilvēkus nost, tad varbūt arī attapsies.. bet vispār visās eko šmeko jomās notiek izaugsme, es vēl neesmu zaudējusi cerību cilvēcē.

1 0 atbildēt

Cali. Australija lielaka daļa ir tuksnesis. Tuksnesi parverst atapakl augliga zeme ir loti sarezgiti. Visa pasaule arvien samazinas apdzivojamas teritorijas. Un, pat ja kolonizetu tagad neapdzivotos rajonus, parapdzivotiba varbut butu atrisinata, bet rastos problemas ar partiku utt.

1 0 atbildēt

Manuprāt lielu daļu problēmu var atrisināt saprātīga saimniekošana un resursu izmantošana. Ne velti mums dots prāts lai risinātu problēmas...Ja ne tikai resursus tērē, bet domā arī par to atjaunošanu, tad pārtikai nevajadzētu beigties. Tiesa ozona slānis gan kādu dienu var aiziet bojā, ja mēs neizdomāsim kā apturēt globālo sasilšanu. Bet pat tad noteikti pastāv iespēja izgudrot bunkurus un zem tiem mākslīgi kultivēt augus utt

0 0 atbildēt
Nevēlos būt tad klāt pie procesa kad zeme sāks visu līdzsvarot.
0 0 atbildēt

Problema, jau nav tikai cilvēku skaitā, bet faktā, ka kāda daļa no viņiem visu piemēslo un, ja kāds viņam par to aizrāda asi cīnas pretī un izmanto frāzi man jau pietiks.

0 0 atbildēt
I avatarsI

Patiesībā cik smieklīga problēma, kas ir zeme visuma mērogā, tās vērtība līdzinās 0 kāda starpība kā nokaut planētas ekosistēmu, protams, ja kāds vēlas domāt ka ir tik svarīgs, ka spējīgs mainīt lietu būtību, lai jau tā domā. Mēs neskatoties uz visām tehnoloģijām pakļaujamies instinktiem, kurus ielikusi pati daba.

0 0 atbildēt

Lauksaimniecība nav saskaņā ar dabu. Lauksaimniecība deva vairāk pārtikas un mazāk vajadzēja to iegūt, un  atlikušajā laikā varēja darīt citus darbus, attīstīties utt.

Saskaņā ar dabu būtu ,ja mēs pārtiktu no dabas neizmantojot rūpnīcas , lauksaimniecību, izņemot zvejniecību(tīkli un zveju instrumenti), medījot un vācot.Mednieku-vāceju kūltūra, tā ir vislabākā saskaņa ar dabu.

0 0 atbildēt

Zeme kā zapars - vietas pietiks visiem. 

0 0 atbildēt