local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu esi evalucionējis?10

31 1

Vienkāršs tests, kurš pierāda evolūcijas teoriju: ko viens muskulis rokā stāsta mums par mūsu attīstību!

Mums ir dažādas ķermeņa daļas, kuras šķiet nevajadzīgas, taču patiesībā tās ir mantojums - pierādījums tam, ka esam cēlušies no dzīvniekiem.

31 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kā tad, kā pierādījumu evolūcijas teorijai min apendiksu un astes kaulu. Izrādās ka apendiks ir kā noliktava un ražotne bifidobaktērijām, bet astes kauls ir vajadzīgs buskuļu un cīpslu stiprinājums. Abi augstāk minētie ir tā saucamie atavismi un neesot vajadzīgi . Manā uztverē evolūcijas teorija ir tas pats kas salikt kastē radiodetaļas , aizvērt, sakratīt un atverot tur jau būtu 6s iphone. Visas dzīvās būtnes ir pārāk sarežģītas lai būtu radušās no pirmatnējā buljonā peldošām RNS un DNS molekulām. Pat vienšūņi ir pārāk sarežģīti lai būtu tā radušies.

2 0 atbildēt

Var būt, bet var būt Tu pats pārāk maz esi lasījis par šo tēmu. Darvina evolūcijas teorija vēl joprojām ir tikai teorija un nav pierādīta , daudzi no mūsdienu zinātniekiem uzskada šo teoriju par aplamu . Daudz labāk situāciju izskaidro panspermija , pie tam jau ir atrasti netieši pierādījumi .Palasi , diezgan interesanta lasāmviela.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Pašos pamatos, pēc Darvina teorijas dzīvība radās uz zemes no neorganiskiem savienojumiem. Panspermija apgalvo ka dzīvība nonāca uz zemes jau gatavā veidā, un iespējams tika koriğēta tās attīstība. Lai nu kā, pagaidām tās visas ir teorijas. Darvina teorija pamatojas uz sugu daudzveidību, kaut
0 0 atbildēt

Panspermijas teorijas viens no novirzieniem iekļauj sevī laiku no visuma rašanās (lielā sprādziena) līdz mūsdienām . Tās pamatā ir saprātīgas enerģijas esamība kura radīja un koriģē dzīvo būtņu attīstību visumā. Dotajā brīdī mēs nevaram zināt kā tas ir patiesībā , mums trūkst zināsanu un izpratnes. Kaut vai cilvēka eksistence ir pretrunā ar Darvina teoriju , cilvēks ir pārāk vāja un vārīga būtne lai bez palīglīdzekļiem izdzīvotu mūsu samērā skarbajā pasaulē. Cilvēka anotomija par to liecina, pārāk daudz trūkumu ir cilvēka konstrukcijā lai viņš spētu izdzīvot savvaļā. Kurš vēl no dzīvniekiem var iet bojā paklūpot un ktītot no sava ķermeņa augstuma , kurš vēl slimo ar varikozo vēnu paplašināšanos , muguras skriemeļu nobīdi un saukstēšanos. Tikai nevajag teikt ka tas vis ir upurēts palielinoties saprātam. No kurienes uzradās cilvēks neviens nezin, starpposms starp dzīvnieku un cilvēku nav atrasts. Vienīgā iespēja kad iespējams uzzināsim patiesību ir tikai pēc nāves un arī pie nosacījuma ja mūsu saprāts pāries enerģētiskā līmeņa eksistencē.Pārāk daudz nezināmo un pārāk maz zināšanu , lai apgalvotu vienu vai otru teoriju. 

0 0 atbildēt

Par 2. punktu ko pieminēji . Nejauc evolūciju ar selekciju . Dabīgu vai cilvēka radītu selekciju . Cilvēks ģenētiski ir un paliek cilvēks neatkarīgi no rases . Pielāgošanās ārējiem vides faktoriem vēl nenozīmē evolūciju . Cilvēki gadu tūkstošiem nodarbojas ar mājdzīvnieku un agrokultūru selekciju , bet suns vēl joprojām ir suns , dāņu dogs vai jorkšīras terjrs, noliec abus blakus atšķirība graujoša, bet abi ir suņi ģenētiskā līmenī . 

0 0 atbildēt

Kautkas līdzīgs ir ar ausīm, dikai daži tās māk kustināt. Mūsu senči kādreiz kustināja ausis lai varēu labāk sadzirdēd skaņas.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt