local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tālruņi bez malām ir nākotne?!16

690 1

Sveiki Spoki, vai Tavuprāt telefons bez apmalēm ir nepieciešams vai tomēr labāk pieturēties pie pašreizējajiem modeļiem? Tieši šāds pats jautājums mūs varētu aiz vien biežāk skart nākotnē.

690 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Lai veido kādus telefonus vien grib, tikai lai neaiztiek apmales..telefoniem tomēr tādas vajag. 

25 2 atbildēt

Telelefonu lietoju kā instrumentu - saziņas līdzekli ar papildu iespējām. Man kārtīgas, sataustāmas pogas ir svarīgākas par visādām bezmalām. Turklāt vēlams lai šis akūti, totāli dzīvībai svarīgais verķis neizšķīstu pēc pirmā šļūciena pa asfaltu. Cerams, ka tuvākā nākotnē gudrinieki izdomās ko parocīgāku šo slideno, trauslo tāfelīšu vietā.

19 3 atbildēt
Priekš kam vispār tik lielus un smalkus telefonus ražot? -.- Bezjēdzīgi, nevajadzīgi, izšķērdīgi. Bet nu labi, tas visiem ir bizness. Zina cilvēku kārības, tāpēc sit uz to un audzē savu biznesu uz cilvēku idiotismu.
7 0 atbildēt

Neredzu praktiskumu...tev visu laiku sanāks pieskarties ekrānam un kaut ko netīšām nospiest, jo redz, vitādi tu rokā nevari normāli noturēt, jo nav maliņas aiz kā "aizāķēt" pirkstus.

Lai gan, jāatzīst, ka labi izskatās, man monitoru kompim šādu gribējās, bez malām, bet lieta tāda, ka tādi ir, bet tie ir sūdi...nekam citam kā prosta ofisam, neder...

6 0 atbildēt
Tās malas telefonam tāds sīks papildinājums vien ir. Bet lokans un caurspīdīgs kā plēve telefons, vot tā tik būtu inovācija. Varbūt jau kautkur tāds eksistē, katrā ziņā internetā biju kautko tādu jau manījis.
6 1 atbildēt

kopš viedtālruņu popularitātes laika sākuma domāju par telefona ekrānu no sāna līdz sānam bez malām. jā varbūt nepraktiski, bet izskata ziņā satriecoši turklāt 4-5 mm plāni viedtālruņi jav ir kaut kas nākotnisks. 

4 0 atbildēt

Kad izzudīs telefoni ar pogām es telefonu vairs vispār nelietošu. Pēc manām domām tie tačškrīni ir stulbums. man 3 ir bijuši un no tiem es ātri atkratijos !!!!

5 1 atbildēt

Man šitā "E-bļa" ar tiem telefoniem ir tā piegriezusies, ka gribu telefonu ar parastu ciparripu!!! emotion

3 1 atbildēt
Es jūtos vienkārši brīnišķīgi ar savām 2003.gada cienīgā podziņtelefona noskrāpētajām malām emotion
2 0 atbildēt

Skaistuļi

1 0 atbildēt

Man ir samsung galaxy s3. Ar manu ir tā, kaut vai met no kosmosa, viņš nesaplīsīs. Mētāju kā futbola bumbu, katru dienu krīt uz zemes, asfalta, bet joprojām ir kā jauns. So.  Magic. emotion

1 0 atbildēt
*****j tadu ekranu bullshit
1 0 atbildēt

kāpēc samsung edge nav sarakstā?

0 0 atbildēt