local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pēc nāves viss beidzas?18

Southemptonas Universitātes zinātniekiem izdevās iegūt pierādījumus tam, ka apziņa saglabājas vēl vairākas minūtes pēc klīniskās nāves iestāšanās.

559 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pratadarbnica.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

par cik neviens no šiem nebija faktiski nomiris, šis pētījums ir fucked up acid trip. Visi iegūtie "pierādījumi" ir jau sen zināmas lietas, tikai ne zinātnes aprindās. Neizdosies tas ko viņi vēlas panākt, ar pliku zinātni Visumu un cilvēkbūtni nevar izskaidrot, bet naudiņa kaut kā jāpelna... emotion

Popzinātne rada tikai vienas vienīgas problēmas un nenodod praktiski nekādu labumu, ja runa iet par kaut ko, kas ir garīgs, transcendentāls un tam nav fiziska veidola.

Nāve ir nomācoša patiesība - Kas gan tur var būt nomācošs? Tas ir labākais kas ar mums katru šajā dzīvē notiks. emotion

19 0 atbildēt

Ļoti šaubos par to, vai cilvēks ārpus sava ķermeņa var novērot visu no malas, jo, manuprāt, mūsu ķermenim ir acis, lai ar tām redzētu, nervi, lai ar tiem sajustu, ausis, lai dzirdētu skaņu, smadzenas, lai tur uzkrātu informāciju, bet bez sava ķermeņa mēs nespējam neko. Tāpat kā mašīna bez vadītāja. Ārpus ķermeņa mēs esam tikai kaut kāda enerģija, ko mēs dēvējam par dvēseli. emotion Nu tāda ir mana teorija. 

15 10 atbildēt

interesanti.

ir redzēti video kur cilvēki stāsta ka nomiruši bet skatijušies uz sevi no malas. bij viens puika āfrikā kurš bija miris 3 dienas un kad atgriezās dzīvē stāstija savus piedzīvojumus pa pusei realaja pasaule un arī kur citur. ja tam vispar var ticēt. 

5 2 atbildēt

Ar dakšu ūdenī rakstīts.

4 1 atbildēt
I avatarsI

Pēc nāves nav nekā, Tu pārstāj eksistēt, tomēr, ja tev ir bērni ''tavi gēni'' turpina dzīvot, tāda nu ir šī pasaule.

6 3 atbildēt

mamma to pateica,vai mācitājs?

1 0 atbildēt

Domāju(esmu 99,9% pārliecināts),ka nekas nebeidzas pēc nāves un tas īstenībā mazliet biedē.++  emotion  

1 0 atbildēt

Ieteiktu apskatīties šo videoklipu "8 minūtes ellē". Šis video materiāls man nedaudz atvēra acis, jo mēs nevar zināt vai ir tāda paradīze, - elle, vai nav... Jā mēs varbūt neticam pārdabiskām lietam, piemēram, Ziemassvētku vecītim, vai Zobu fejām... Bet tie jau ir 1900+.gadā izdomāti tēli. Dievs un Velns var pastāvēt, bet to mēs nekad neuzzināsim, vismaz, kamēr esam dzīvi.

1 1 atbildēt

bullshit emotion

1 1 atbildēt