local-stats-pixel fb-conv-api

Vai kriptovalūtai Bitcoin ir nākotne?52

Nojaušu, ka pretendēju saņemt masu kritikas no Bitcoin eiforijā dzīvojošiem cilvēkiem, kas iespējams pat gūst finansiālu labumu no kriptovalūtu vērtības kāpuma, “mainošanas”, utml. Taču kopumā Bitcoin kā temats, manuprāt, ir ļoti aktuāls un latviešu valodā pieejamais informācijas apjoms ir ierobežots.

Ir daudz mītu, minējumu un versiju. Vai Bitcoinam patiešām ir nākotne? Šis raksts var palīdzēt kaut ko uzzināt un arī mazliet sakārtot visu pa plauktiem. Ir interesanti? Nu tad lasi..

306 1 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Viss, kas ir visrtuāls var reiz izčibēt ka sniegs pavasarī, tāpat ar tiem bitcoiniem.... Nu nah... man vajag tērēt reālu naudu par kaut kādu virtuālu vērtību?  Un jā, apsveicu Jacke ar kaut kādas sīk-sīkas emmm virtuālas naudas iegūšanas par reālu un izmestu naudu emotion

0 5 atbildēt

stulbie alkoholiki izdomā te visādas orģijas, nu nav tas vajadziigs ,bet kadam palika garlaiciigi dziivot un panesaas emotion 

0 5 atbildēt
Tā arī ir, ka šī patiešām ir sarežģīta tēma. Neko stipri nerakstīju no sevis, lai katrs kurš lasa var izdarīt pats savus secinājumus. Tad kaut kā demokrātiskāk. Bet ja gribi manu viedokli par to kam ir un kam nav nākotnes - īsumā, blockchainam atsevišķos gadījumos - IR, uz blockchaina bāzētām kriptovalūtām tādā skatā kāds tas ir šodien - NAV. Kaut vai dēļ viena paša iemesla, ka alus pārdevējs droši vien nebūs gatavs stundām gaidīt transakcijas apstiprinājumu.. nedos alu emotion ar šito patiesībā pat būtu jāpapildina raksts. Mēģināšu drīzumā to izdarīt, pie viena pacelšu rakstu uz augšu.
0 5 atbildēt