local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tavs iPhone pēc 21. februāra vēl strādā? Tad Tev paveicās!14

75 17

Vai Tev ir iPhone? Vai vismaz bija vēl pirms pāris dienām? Ja Tev joprojām tāds ir, tad Tev nedaudz paveicās, jo pēc 21.februāra piedzīvojumiem, daudziem iPhone lietotājiem vairs nav uz noteiktu laiku tālrunis vai arī uzticība šai kompānijai.

iPhone nāca klajā ar jaunu update jeb atjauninājumu. Bet tas nebija kā atjaunot, piemēram, WhatsApp iekš Android telefona vai ko tādu. Bija jāatjauno telefona versija vai kā to var nosaukt un tas, kas to neizdarīja, dabūja nedaudz sabīties vai pat mest tālruni laukā, jo tas vairs nebija lietojams. Kāpēc tā?

Visiem iPhone lietotājiem bija jāatjauno savs tālrunis. Šis process aizņēma piecas līdz desmit minūtes, taču nebija obligāti jāveic uzreiz. Bet, ja tas netika darīts uzreiz, ierīce sāka veidot visādus pigorus. Tad sāka raustīties tālrunis, tad sāka ''uzkārties'' aplikācijas, bet pēcāk jau vairs tālrunim nevarēja pieskarties, citādi tas pats no sevis ņēma un izslēdzās. Turklāt, tikai retajam bija tāda laime, ka viņu dabūja pie dzīvības.

Cik var saprast no informācijas, ko sniedz pati tālruņa firma, tad tas ir bijis pilnīgi visiem iPhone lietotājiem un tas ir tikai normāli, un firma pie nekā nav vainīga, jo ir jāseko soļiem, kurus dod tālrunis.

Arī Latvijā bija vairāki notikumi un vismaz 100 iPhone lietotāji savu tālruni ir sabeiguši arī no mūsu zemītes. Aptuveni pusei tas ir beidzies ar to, ka tālruņa vairs nav un vajag jaunu - otrai pusei vēl paveicās ar to, ka tālrunim vēl ir garantija. Ja Tev ir iPhone un vēlreiz gadās, kas šāds (ko iPhone savā atjauninājumu lapā brīdina), tad nākamreiz labāk atjauno, nevis turpini darboties. Tas aizņems tikai piecas līdz desmit minūtes, kas nemaz nav daudz, salīdzinājumā ar tūkstots eiro par parastu skārienjūtīgo tālruni.

Lai izdevušās brīvdienas - tās beidzot ir klāt! Īsas un tūlīt jau beigsies, bet ir klāt! Atceries, ka vari atstāt arī komentāru lejā un pastāstīt, ko par šiem iPhone gļukiem domā Tu!

---

Citi mani raksti:

Vai šī ir visiekārojamākā pusmūža dāma no Latvijas?

11 pantiņi par mūsu valsts varoņiem - deputātiem!

Saldumi, kas ir noderīgi un veselīgi cilvēkam!

75 17 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

2 iphoni man ir  , nevienam nav updeits , nekadu huinju nebija , nezinu , laikam samsung fanata sacerejums

19 0 atbildēt

Ganjau no vip kluba info kopets.

18 0 atbildēt

Kas tas par sviestu? emotion  

Pēdējais iOS apdeits bija nepieciešams, lai salabotu gadžeta ievainojamību, izmantojot atsevišķus fontus. Tas arī viss. Visas 4 manā mājsaimniecībā esošās iOS ierīces ir apdeitotas diezgan savlaicīgi.

Un jā, prakstiski visas iOS gadžetu kaites ārstē DFU vai Genius Bar, vai vismaz apdrošināšana.   emotion  

11 0 atbildēt

nezinu kāds tev ipons bet man bez visiem updāšiem strādā bez krenķiem

7 0 atbildēt

" salīdzinājumā ar tūkstots eiro par parastu skārienjūtīgo tālruni."... jeb 850€ par logo un 150€ par to faktisko dzelzi? emotion

2 0 atbildēt
meh,man atnaca,tikai ig nokaras uz mazu britinu, un klasesbiedram parsteiguma karta, kuram ir android uz wpp atnca si zina un wpp nokaras
0 0 atbildēt
Cilveki īsti nezin, kas ir IPhone un citas IOS vai Apple ierīces, veljoprojam uzskatu, ka Latvijā ar tām vēl iepazīstās, bet cilvēki, kas tiešām zin, kas tas ir un uz ko tas ir spējīgs, tie ir gatavi maksāt, gluži kā ar auto. Gribi labu auto? Nedomāju, ka RR Tu pa lēto nopirksi. Tāpēc šī raksta izveidošanā Tu tiešām velti iztērēji laiku.
0 0 atbildēt
Viss ideāli iet. Kārtējā klača.
0 0 atbildēt

mans iphone 5s iet viss labi karteja propoganda pret iphone

0 0 atbildēt

Man tad bija iPhone. Man nebija nekādu atjauninājumu, kas jāveic un man arī negļukoja nekas.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt