local-stats-pixel fb-conv-api

TOS-1a – viens no NĀVĪGĀKAJIEM krievu ieročiem!18

421 4

Vai Jūs zināt kas notiek, kad krievi sakrusto reaktīvo zalvju sistēmu Grad ar T-72 kaujas tanku? Mēs iegūstam tiešā uguns atbalsta sistēmu, kas dodas kaujās plecu pie pleca ar tankiem un spējīga iznīcināt ienaidniekus un to veidotos nocietinājumus pat 6 km attālumā!

421 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

GRad ir artilērijas sistēma... Tos ir Ugunsmetējs uz tanka bāzes... Tjazolaja Ognemjotnaja sistema. respektīvi Buratino Ugunsmetējs uzlikts uz tanka.. nav korekti to salīdzināt ar artilērijas sistēmām..

5 0 atbildēt

Tik pat navigs ka jaunais un NAVIGAIS Armata tanks, kurs noluza un saka degt parades laika? emotion

7 2 atbildēt

Visiem par šiem tankiem vienalga, ap to laiku, jau kodolieroči bija topā  emotion 

4 0 atbildēt

Es šo nosauktu par nāvējošu 1981 . gadā , bet viņi nav spējīgi pret gaisa uzbrukumu (tie tgd ir vienīgo ko veic)

4 1 atbildēt
Piekrītu, ka ļoti bīstama sistēma... pavasarī var izsaukt kūlas ugunsgrēkus, piesārņot vidi ar eļļas noplūdi. Karavīriem tā vietā lai karotu, nāktos palīdzēt ugunsdzēsējiem kūlu dzēst... emotion Varētu kādu no mazpulcēniem aizsūtīt iznīcināt tos Tosus... bet tik un tā, kādu minūti nāktos paciest tās raķetes, kuras šalc apkārt ( zinot grada precizitāti, šim precizitāte vēl sliktāka)
3 0 atbildēt

Es to par bīstamu nenosauktu. Vienīgais bīstamais tur, varbūt, ir solidola izlietojuma apjoms.  emotion 

5 3 atbildēt

Kā jau parasti, nav precīzst, bet domāts kā bombardētājs, tāds pats kā Grad, vnk atjaunināts un loģiskāks variants uz tanka šasijas, tas nozīmē protams mobīlāks, ātrāks, un manevrējošāks = ātri iekšā, izšaudās, ātri prom, kā arī nedaudx labākas bruņas un nav vajadzīgs pulks pavadoņu kas piesedz pret ienaidnieku karavīriem, dēļ bruņām, bet tas nav jaunums, skatoties ka Otrajā Pasaules karā daudzas nācijas eksperimentēja ar visu kaut ko. Šādi bombardētāji nav tie populārākie, jo mūsdienu kara māksla vairāk tēmē uz precizitāti un pēc iespējas mazāku bojājumu rādiusu(dēļ apdzīvoto vietu apstākļiem, lai mazāk izdarītu bojājumus nevainīgajiem.).

1 0 atbildēt

Jā,bet pēctam grūti tos dzelžus savākt kas mētājas apkārt, jo no tanka principā vienā gabalā paliek vien  pāri tikai ritošā daļa  emotion  https://www.youtube.com/watch?v=1yc9KgIa_0M

1 0 atbildēt

The military intelligence, two words combined that can't make sense. - Deivs Musteins emotion

0 0 atbildēt

Kārtīgs aparāts. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Toties krieviem šo raķešu iekārtu ir kā jūrassūdu , un reķetes maksā 3 eiriķi spainī . Neviena NATO uudrā un īpaši dārgā sistēma nevar spēkoties ar krievu resursiem , gan tehnikas , gan cilvēku.

1 2 atbildēt