local-stats-pixel fb-conv-api

Superjaudīgs telefons no Ķīnas?35

703 7

Sveiki Spoki, šoreiz neliels ieskats nesen iznākušajā Ķīnas kompānijas ZTE tālrunī, kurš aprīkots ar divām 13 MP kamerām. Vai tiešām, šis būtu labs pirkums, kaut gan cena ir diezgan zema.

703 7 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

runājot par kameru - to tautu čakarē kā vien prot. neko jau nedod tas pikseļu skaits tajās ierīcēs, ja objektīvs ir kā peļu pīz***a. Tiešā saules gaismā varbūt vel ko normālu var izspiest, bet tikko samazinās apgaismojums, sāk lekt ārā digitālie trokšni un tamlidzigas herņas....

18 0 atbildēt

gaidīju joku, nesagaidīju emotion

8 0 atbildēt

Pixeli uz collu ir normali, jo cilveka acs videji spej uztvert tikai 350 - 400 pixelus uz collu. Procesoru frekvencei un kodolu skaitam ir tiaki daleja nozime taja, cik atri ta lietina darbosies, jo ir daudz citu raditaju, kurus pie specifikacijam nepiemin. Vienigais kapec sadu mantu nepirktu, tapec ka nav garantijas serivss pieejams te pat uz vietas. Ja sapalist, var rasties problemas.

4 0 atbildēt

pikseļi uz collu - pamaz, RAM - tagad jau ir 4 GB, procesors - ir 8 kodolu ar tegra grafisko, kameras - ir lielākas. Bet no lētā gala variantiem - ļoti labs telefons. Bet es personīgi nopirktu šito -  Gionee Elife S5,5 (ja tā ir reklāma, tad dzēs ārā linku, bet atstāj nosaukumu - tiešām laba truba no budžeta cenu klases)

5 1 atbildēt

tā kā ražots Ķīnā,tad atmiņas karte nebūs nepieciešama,diez vai lietotājs paspēs izlietot iebūvēto atmiņu līdz telefona mūža galam.

4 0 atbildēt

Cik esmu saņēmis preces, tad Kīniešu rakstītais parasti neatbilst preces aprakstam

4 0 atbildēt

Man ir DOOGEE TURBO emotion

3 0 atbildēt

kartējais stikla gabals.

3 0 atbildēt

ja godigi , izskatas ka te vairak ir meginats nokopet - sony , iphone un htc vienlaikus , bet es jau nesaku ka tas ir slikti :) katra kompanija megina izvirzities ar kautko jaunu sava telefona , tadejadi piesaistot klientus , bet rekur ir jauns kurs apvieno visus. Pec manam domam laba ideja :) emotion

3 0 atbildēt

diemžēl ķīniešu pikseļi parasti atsķiras no mums pieņemtajiem, es droši dalītu ar 3 , tad es pieņemu ka bildes ar šo 13Mpx telefonu sanāk apmēram tādas kā ar kādu lēto LG 5Mpx

2 0 atbildēt

Super jaudīgs? priekš 6,44 collām 1080p ir ļoti pat slikts rādītājs. Tagad jaunakiem telefoniem ir 4k ižškirtspēja pat ar mazākiem ekrāniem.

2 0 atbildēt

Samsung, Apple un HTC konstruktori nav ķīnieši. Nejaukt "Made in China" ar "Designed in China".

2 0 atbildēt

Es jau domāju ka šis raksts ir viena liela anekdote :D

2 0 atbildēt

Tāpat ķīnietis.

3 1 atbildēt

Un nākamajā dienā kad nopirki šo telefonu vairs nejiet. emotion

4 2 atbildēt

Var atrast līdzīgus pēc parametriem uz $400  @ pandawill  , Tur lielākā daļa ražotāju nav tik ļoti pazīstami pasaulē, un līdz ar to cenas nav tik augstas.

2 0 atbildēt

Viss nāk no ķīnas,arī samsungi,nokias,āboli utt. Zīmols vnk ķīniešu

2 0 atbildēt
JR avatarsJR

Nu nevieš man uzticību ķīniešu produkcija,it īpaši jau elektronika. Jā,citus telefonus jau arī liek ķīnā,bet tomēr... Tā vietā es nedaudz damestu un nopirktu Lumia 1520.

3 1 atbildēt
Uz tāda jau gta 5 ies emotion
2 1 atbildēt
man ir doma pirkt ZTE blade v7 lite (varbūt blade 7), kuram specifikācijas ir gandrīz tādas kādas vēlos un pa ļoti lētu naudiņu, bet man bail kad viņš neuzturēs 2 gadus
1 0 atbildēt