local-stats-pixel fb-conv-api

Spoguļkamera un video ?9

340 0

Visu laiku ir dzirdēts, ka spoguļkamera nav domāta nopietnai video filmēšanai, bet vai tiešām ? Visbiežāk cilvēki grib iegādāties spoguļkameru tieši, lai filmētu video, jo tas sanāk lētāk nekā pirkt videokameru. Bet vai ar spoguļkameru fimētie video der arī kaut kam citam bez v-blogu video u.c. ? Jā der ! Un tu drošvien to pat nepamanīji. Spoguļkameras pēdējos gados ir izmantotas seriālos un ne tikai pat Holivudas mega grāvējos ! Dēļ kompaktā izmēra un plašajām iespējām tās tiek izmantotas ar vien biežāk un nopietnākos projektos.

340 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Sprīdīti filmēja ar mizotu kartupeli.emotion

16 0 atbildēt

Spoguļkamera + go pro kamera/s viss ko vajag

11 0 atbildēt

Es ar esmu kompaktu iekārtu mīlis. Jo apnicis staipīt līdzi katram aparātam savu somu. Un ģimenes video pilnīgi pietiek ar spogulenes kvalitāti

3 0 atbildēt

Teiksim tā...Visas ir profesionālās kameras nevis Canon Eos 1100D. Pie tam uzlikti vēl profesionālāki cinematic objktīvi kas padara ainu vel labākā kvalitātē. UN pēctam pielabo ar VFX

2 0 atbildēt

Diemžēl  šos faktus zin arī ražotāji, un tieši tāpēc video kameras paliet tik lētas, bet fotokameru cenas kāpj debesīs. 

2 0 atbildēt

Galvenais ir kino optika un pareizi nogaismot kadru. Protams jāpārzina kameras vājos punktus, jo fočuktiem tādu ir diezgan daudz.

2 0 atbildēt

1. fakts ir nepareizs, jo Canon spoguļkamerās nav iebūvētas stabilizācijas sistēmas. Stabilizācija varēja būt tikai 300mm objektīvam un 70-200mm objektīvam. Vienīgais 24-70mm f2.8 objektīvs ar stabilizāciju ir Tamron ražojums.

 

Vēl pielabošu - asuma dziļums, nevis video dziļums.

1 0 atbildēt