local-stats-pixel fb-conv-api

Šis izgudrojums iegūst dzeramo ūdeni no gaisa!22

Tātad, sveiki. Šis ir mans pirmais raksts, ja nemaldos no Augusta. Esmu bijis diezgan aizņemts sakarā ar skolu, bet beidzot saņēmos uztaisīt rakstu.

Ceru, ka jums patiks!

601 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Kā jau vienmēr - baltajam cilvēkam jādara viss šo primātu labā, jo paši neko negrib un nemēģina.

45 8 atbildēt

Āfrikai ne silts ne auksts no tā, ka mēs taupām vai netaupām ūdeni. Mums ūdens neaptrūksies. Un, ja nu pienāks pastarā diena kad pārstās līt, tad tas noteikti nenotiks dēļ tā, ka mēs pārāk daudz ūdeni lietojam.

23 1 atbildēt
Lieta tāda , ka , ja mēs taupīsim ūdeni , tad viņiem vienalga viņš vairāk nepaliks. Daudziem , tas nu galīgi nepielec
12 0 atbildēt

emotion

Un mēs vēl tīrot zobus neaizgriežam krānus ;/

11 1 atbildēt

Mūsdienās viss ir iespējams un kā mēs zinām katru dienu tehnoloģijas attīstās tā kā droši varam neuztraukties par citām valstīm, jo tāpat zinām, ka tur ūdens būs. emotion emotion

6 0 atbildēt
Vot tā ir ... TAUTA... ūdens nav, bet savu smirdīgo krānu vēl sirdīgākā spraugā iebāzīs!!!
4 0 atbildēt

nu dizhens jau izgudrojums tas nav, precizak buutu, ja to nosauktu par pilnveidotu tehniku udens iegushanai... Es neatceros precizi cik sen bet tas tiesham bija loti sen, kad redzeju National Geography kanaalaa kaa tuksnesii ievaac uudeni, princips liidziigs, protams nebija shaadu karkasu, bet bija kkas pleevei liidziigs sakaarts un ta ieguva uudeni, tiesa gan taadaa tuksnesii pa nakti dabuja tikai dazhus litrus, ne ta ka te jau 90+ shii iekaarta kaa izskatas pec atteela, darbojas gan uudens ieguvei no miglas gan ari kondensaata ieguvei dienas laikaa... tikpat labi vareeja sakaart tai aafrikaa saules panelus un barot kondishkas, buutu diivi plusi, neviens tur no karstuma nemociitos dienas laikaa + uudens... kaads teiks ka uudens no kondishkas esot kaitiigs? ok bet shai iekartai ir taspats kondishkas princips, taads pats kondensaats vien tiek ievakts. Bet udens paliek udens, baumaam par kaitiigumu neticu, vajag neapgazhamus faktus.

4 0 atbildēt

viss jau būtu lieliski, projekts ražo ūdeni, tikai ir viena cita problēma - tas mitrums, kas tiks savākts, ir paredzēts citām teritorijām, un ja pa ceļam to mitrumu savāks, tad citas vietas izkaltīs.

Drīzāk būtu jāuzstāda piekrastē kaut ko līdzīgu, kur sālsūdens tiek pārvērsts miglā, un tādā veidā gaisa masas šo papildus mitrumu var pārvietot iekšā kontinentā. Tas dos iespēju vēlāk mitrumu kondensēt dzeramajā ūdenī.

4 0 atbildēt

Ideja jau būtu laba, bet, šādas idejas izplatību nepieļaus, jo visa pamatā ir NAUDA un ūdens no gaisa nav tik izdevīgs kā ierastā ūdensapgāde...

3 0 atbildēt

gribu redzet cik vini ar destiletu udeni ilgi izdzivos.

2 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Kāda iespēja, ka, pat ja visa pārējā pasaule pārstās lietot ūdeni,  āfrikā parādīsies kaut viens jauns mākonītis? ;D Tomēr ūdens taupīšana audzina raksturu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

gadā ir  8760 stundas, bet tu raksti ka viņi gadā patērē vairāk nekā 40 MILJARDUS STUNDU? Vecīt tu esi lošara emotion

0 4 atbildēt