local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung galaxy Ace 224

20 7

Sakarā ar to, ka jaunais Ace 3 tika izlaists pirms neilga laika es uzrakstīšu rakstu par tā brāli otro ace. No sākuma šis telefons izskatās pēc vārguļa, bet tas ir īsts smagsvars un tas ir diezgan labs telefons par simts latiem un nedaudz vairāk. Man pašam ir šis telefons un tas ir lēts un par savu cenu strādā pietiekami labi. Pašam ace 2 no sākuma ir 2.3.6 Gingerbread bet cilvēki no xda-developers saita ir uzlauzuši jellybean 4.1.2 un arī 4.2.2 ar CyanogenMod.Pašam Cyanogenmod ir nelieli bugi ar kameru un zvaniem, bet pats ROM strādā labi un nekarās.Drīz varēs sagaidīt 4.3 jellybeanu ja programmētāji pacentīsiesun apmierinās Ace 2 īpašniekus ar šo privilēģiju, kura mūs visus padarīs pārākus un hipsterīgākus.

Video ir no viena CyanogenMod Rom taisītāja. Forumā ir pieejami arī citi knifiņi, Romi un Kerneli priekš Ace 2, tapēc apmeklējiet xda-developers un uzlabojiet savu ace 2(ja tāds ir).

Vēl es varu pastāstīt par ace 2 iekšām : 800Mhz divu kodolu procesors ar mali 400mp videokarti un 768mb ram šis mazais mošķis ir ideāls Jellybean un, ja vēl ir vecais Gingerbread iesaku novilkt odin un vēlamo jellybean versiju (Latvijā ir SEB Kods) no : http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160, bet ja kārojās CyanogenMod ir jāiet uz xda forumu un jāskatās Ace 2 android development.Drīz varēs sagaidīt 4.3 jellybeanu ja programmētāji pacentīsies. Vēl es varētu piebilst, ka telefons ir izturīgs un ļoti ērts cilvēkiem gan ar lielām, gan ar mazām rokām.

Vēl šis telefons var pavilkt daudzas programmas un spēles, izņemot prasīgās, kā The Dark Knight Rises, vai The amazing spiderman. Pats smartfons tika izlaists 2012. gada maijā un tam solīja oficiālo jellybeanu 2013.gada februārī, bet mēs gaidījām un gaidījām, bet nesagaidījām, tapēc uzlauzām versiju no S3 mini un citas jellybean versijas no citiem telefoniem.

Es jau esmu lepns Ace 2 īpašnieks kopš decembra un šo telefonu mīlu un loloju. Ceru ka patika mans raksts par Ace 2, ja informācija bija noderīga ieliekat plusu, ja kautkas nepatika mīnusu.





20 7 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

  Telefons ir diezgan lagains, bet priekš savas cenas ir ciešams, ja vien nevēlies likt iekšā kādas rijīgas programmas.    Diezgan bezsakarīgs raksts, vienu brīdi iet runa par ROMiem, bet nākamajā kaut kas par telefonu un tad atkal pa ROMiem.   emotion

5 0 atbildēt

Akdievs, Rokij, 1kārt, paskatoties uz tavu nickname - tu nerullē.2kārt - ja cilvēks ieliek mīnusu, tā ir viņa izvēle.Tapēc jau ir tāda podziņa.A līdzko kāds arī uzliek mīnusus, tu sāc braukt virsū.Nekur tālu netiksi..emotion

1 0 atbildēt

Es Aizbraucu uz Angliju un updatoju ar Samsung Kies no 2.3.6 uz 4.1.2

0 0 atbildēt

Nu nevajag to Cyanogenu :D man ir stock ROMs 4.1.2 XXMF1 ar custom kerneli un viss notiek! emotion

Nedaudz jau lagīgs ir, bet var pieciest :D

0 0 atbildēt

VECĪT! Ace 2 raksti bijuši. Mēh, man tad arī taisīt?

Telefons labs, pirku jūlijā. Saku, tas Gingerbreads ir neciešami lagains, bet uzinstalēju un uzmodoju Želejs Pupiņu, tagad ķip lido :D Es tik pirku tāpat, "nekam jaudīgam, aizraujošām", pē, uzčakarēju Asphalt 8 un GTA, šobaldtien spēlēju, protams arī Pou.  :D Tiešām, not bad, telefons, labāks jau ir par to sūda Xperia J, U, HTC Desire 200. 

 

LOVE IT. :D

0 0 atbildēt

High Five for Cyanogenmod!

0 0 atbildēt

768mb ko tu dirs emotion

0 2 atbildēt