local-stats-pixel fb-conv-api

SLIKTĀKIE viedtālruņi pasaulē55

1189 16

Vēlies uzzināt par viedtālruņiem, kurus lietotu tikai mazohisti ar tieksmi uz sevis spīdzināšanu? Vai arī vēlies uzzināt vai tavs telefons ir šeit iekļuvis? Tad šis raksts ir tieši priekš tevis!

1189 16 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

3 no šiem esmu palietojis, nevaru teikt, ka bija slikti, drīzāk priekš sava laika, diezgan labi.

Es šajā topā drīzāk būtu salicis visus GoClever, Overmax, Prestigio, Gigabyte utml. ražojumus, jo tie ir nebaudāmāki par šiem.

33 2 atbildēt

Vislabākais telefons būs telefons kuru būsi nopircis par paša pelnītu naudu emotion 

23 0 atbildēt

Vēl jo projām samsung izlaiž visai brīnumainus telefonus... Lai gan ar savu touchwiz samsung pat spējīgs savus flagmaņus padarīt par bremzēm.

18 0 atbildēt

Tu gribēji teikt - Sliktākais LĒTAIS viedtālrunis emotion

16 0 atbildēt

Diezgan subjektīvs raksts. Katrai tehnoloģijai un katram modelim ir sava mērķauditorija (kas ne vienmēr ir Apple miljoni), kuri to iegādājas un atzīst par labu esam.

14 0 atbildēt
Da lol vēl sūds ir Prestigio!😒💁❕❕
11 0 atbildēt

Šitie jau vēsturiski un mūsdienām ne visai atbilstoši. Arī pirmais gudrofons tālajā 2011. gadā bija Wildfire S. Nekas tur ne kārās, ne lagoja. Bija ļoti patīkams telefons ar labu uzbūves kvalitāti un tīri tā neko kameru. Arī parasto Wildfire esmu palietojis, savam laikam normāls telefons.

10 0 atbildēt

tici man, ar LG L3II var izdarīt daudz brīnumainu lietu, piemēram skaņas kvalitāte toč ir labāka nekā autora dārgajam "ĀBOLAM".

9 1 atbildēt

Rodās jautājums no kurienes avoti? Paša un draugu pieredze? Kāds 3. šķiras tops? Vai veidojot šo aprakstu ir ņēmtas vērā lielfirmas vai arī visādi G-smart,Prestigio un citi ķīniešu lētie androīdi?

5 0 atbildēt
Pirmajā - Samsung Fit nozīmē pieguļošs. Jo vārdam 'fit' ir daudz nozīmes ne tikai veselīgs, vai formā, bet arī pieguļošs. Šajā ziņā pieguļošs
4 0 atbildēt

Nez, staigāju pailgu laigu ar 4 attēlā redzamo telefonu. Kalpoja ideāli, pat tagad pēc 3 gadu lietošanas nodots citās gādīgās rokās, un attēliem arī nekāda vaina, man pat viņš patika. Lieliski pildija funkcijas kuras TĀLRUNIM vajag pildīt. emotion

3 0 atbildēt

Samsung un Gigabyte, paldies, man vairs nav ar Tevi par ko runāt, skaidri redzams, ka saprašana maza.

4 1 atbildēt

Es neteiktu, ka tas gaming telefons ir baigi slikts, jo tāds bija manam klasesbiedram, un esmu viņu turējis rokā un viņš tiešām nebija tik slikts lai būtu šajā sarakstā.

2 0 atbildēt

tagad jau telefoni nav vairs paredzēti zvanīšanai   emotion  

1 0 atbildēt

2011.gada beigās iesvēru sev pirmo andrīti Sony Ericsson Live with Walkman ... Viņam arī bija 1 kodolu 1GHZ procis ar 3.2 collām ekrāna, bet salīdzinājumā ar N85, tas ekrāns bij gigantisks un touchs.

Pēc gada protams pārlecu uz Galaxy s3 sēriju, ko  2015 nomainīju uz S5, jo Samsungs rada 100 telefonus, no kuriem lēni jau ir no rūpnīcas 98.

1 0 atbildēt

Man ir bijis Sony Xperia Play, LG Optimus Vu un Samsung Galaxy S Beam un visi trīš nebija nemaz tik slikti... :/

1 0 atbildēt
Labi ka manējais nav šeit! emotion
1 0 atbildēt
A kur samsung galaxy y un samsung galaxy pocket neo ? Cik es šos telefonus lietoju likās, ka sajukšu prātā .
1 0 atbildēt

Tu kurā gadā aizkavējies? Savam laikam tie telefoni bija labi, labrīt, saulstariņ, tie 2011. gada telefoni, tajā laikā ,šķiet, pat pirmajam ābolam bija līdzīgas specifikācijas, tā pat kā senu senajam Nokia 5800. 

Raksts vispār ne pa ķekisi. Kāpēc tu apraksti telefonus no aizvēstures?

2 1 atbildēt

un vispār katrs jau pērk telefonu savām vajadzībām..   emotion  piemēram nekad nepirktu telefonu kura cena ir lielāka par 150 euro.. nu neredzu tam nozīmi.. laikam man dzīvē labakas lietas kur izmest naudu.. pašam LG Spirit LTE.. pazvanīt var, sms nosutit var, netā ar var ieiet, ar redzi man viss ok nevajag milzīgu ekrānu + arī kadu jauku brīdi var noknipsēt.. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »