local-stats-pixel fb-conv-api

Radīšana VS Evalūcija. Fakti!9

44 9

Čaw visiem! Ja kādam ir angļu valodas zināšānas, ieteiktu noskatīties šīs debates.

VIESIEM KURIEM INTERESĒ ZINĀTNE, kuri meklē PATIESĪBU. TIEM IR DOMĀTS ŠIS video. Debatēs Dr.Hovinds (DR.DINO) debatē ar Rietumu Floridas unversitātes studentiem par divām ļoti runātām tēmām - Evalūciju un Radīšanu. Dr.Hovins pierāda Radīšanas teoriju.. nu vārdu sakot, ļoti interesanti paklausīties. (Miegs nenāks! :D )

Manuprat, šim Dr. ir ļoti daudz faktu, kas var apšaubīt evalūcijas teaoriju. Protams, mēs ticam kam gribam :D Bet fakti rāda savu.. (mauprāt spēcīgakie fakti, un argumenti uzvar!!)

(Protams, kuram ir palielināta interse par to, ieteiktu pameklēt youtube DR.Dino video.. viņš ar faktiem, piemēriem pierāda Radīšanas teoriju un abgāž Evalūcijas teoriju! )

P.S. Tagad šis Dr. atrodas cietumā, kā visiem zinām cilvēki kuri mēģina kautko atklāt.. neatrasties interšu lokā, TIEK NOSTUMTI! Kādam tas acīmeredzami nepatika, nebija izdevīgi.. žurnāliem, muzejiem, izglītības sistēmām, valdībām u.t.t..

Labi paši pārliecinaties.. nespriežiet pēc mana teksta, rakstiju lai būtu šie 150 vārdi :D

PALDIES, ceru ka būs interesanti. :)



44 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Tie fakti par populāciju ir izvilkti no zila gaisa, http://en.wikipedia.org/wiki/World_population_estimates

no 8 cilvēkiem ~25 paudēs uz 1/4 biliona tad nu gan pisušies no agra rīta līdz velam vakaram

ķirzakas pārstāj augt, bībele mācija, ka zeme ir plakana un saule griežas ap to, no konteksta izvilkts, ka  dinozauri nomira no skābekļa trūkuma - pilnais teksts ir apmēram šāds pēc meteorīta trieciena izdzīvojušie dzinozauri nomira no skābekļa trūkumu, jo tika izdedzināta ekosistēma un visiem dinozauriem plaušas nav vienādas, īsāk sakot pludiņš dirs, melo sagroza esošus pamatotus faktus, ņem ārā teksus no konteksta, mahinē un buras, man pietika ar 10 min lai sparastu, ka nevēlos lai man talak 2h garumā mēģina aizliet ausis - viņš drošvien katru reizi pēc uzstāšanās iet grēksūdze lai atlaiž grēkus par rupju, brutālu diršanu.

9 0 atbildēt

Ateisti un ticīgi sāks viedokļu kauju pēc 3, 2, 1 ....

7 0 atbildēt

Pasauli radīja nākotnes zinātnieki. Par nelaimi tika/tiks izmantota windows operētājsistēma. Pasaule uzkārusies, process iet uz riņķi un visi gali pazuduši.

5 0 atbildēt

uuuuuun atkal cilvēki nezin kas ir evolūcija un ko tā paskaidro! emotion

4 0 atbildēt

Jeziņ.... Izturēju 10 minūtes... Ar mokām...

Nav brīnums ka viņu ietupināja... Šitā liet ūdeni?!?

ASV šitas ir BIZNESS (arī citās valstīs, ieskaitot LV, bet apmēri ir nesalīdzināmi mazāki- mazāk idiotu (bet tas diemžēl strauji mainās)).... Sektantisms ir tīrs bizness! Noteikti, ka taisīja maksas seminārus ar šīm muļķībām. Par to ASV netupina- pulcē barā idiotus un runājiet par ko vien gribat...

Visdrīzāk ka ietupināja par to, ka nenomaksāja nodokļus no ienākumiem! Jo pat ASV nav tik daudz idiotu, lai no šitādas ūdeņu liešanas sanāktu gan navars pašam, gan procenti valstij!

 

Ko es vēl gribu uzsvērt, un ko skolās, svētdienas skolas ieskaitot, isti neizskaidro(DIEMŽĒL), ir sekojošais:

Reliģija ir FILOZOFIJA!!! To ir atzinusi pati Romas katoļu baznīca! Baznīca un reliģija vairs nejaucās ZINĀTNĒ! Tās ir divas dažādas lietas.

ZINĀTNE rūpējas par to, KĀ mēs esam radušies! Pēta, pamato, pierāda. Ar FAKTIEM!!!

RELIĢIJA nodarbojas ar FILOZOFISKO jēgu- kāda mārrutka pēc tas viss ir nepieciešams, kāda ir dzīves jēga, kas ir labi un kas ir grēks, vai un kas ir cilvēka dvēsele un tml...

 

Zinātne ir pamatojusi, ka mūsu visums radās "lielā sprādziena" rezultātā. Labrīt- mūsdienu BAZNĪCA to vairs  neapšauba! Par Romas pāvestiem idiotus neievēl! Arī viņi ir skolā gājuši....

Baznīcai vairs nav tik svarīgs jautājums "kā tieši radās pasaule". Baznīcai ir savarīgs jautājums "vai to radīja augstāks saprāts, vai tikai niecīga matenātiska varbūtība".

Arī starp zinātniekiem ir ticīgi cilvēki, kas svētdienās iet uz baznīcu!!!

Arī starp mācītājiem, bīskapiem un pāvestiem vairs nav domstarpību, ka Zeme ir apaļa un riņo ap Sauli!!! Nevis plakana, kā vecajā derībā!!! Neviens saprātīgs cilvēks vairs Bībeli tiešā kontekstā netulko!!!

 

Atgriežoties pie raksta video:

Šādi un līdzīgi tipiņi veido savus "reliģiskos"novirzienu un pat galēji ekstrēmas sektas. Un visbiežāk TIKAI un VIENĪGI sava pašlabuma gūšanai!!! Un tieši ASV ir ļoti "saskaldīta" likumdošana, kas daudzos štatos pienācīgi nereglamentē šādas darbības. Nav brīnums ka vienā štatā viņam būs pilnas zāles, citā viņu ietupinās aiz restēm...

 

Cilvēki- neesiet aprobežoti!

Izprotiet ar ko atšķiras ZINĀTNE no RELIĢIJAS!

Nav vairs viņu starpā nekāda KONFLIKTA!!!

2 0 atbildēt

Kur var būt tik aprobežots cilvēks? :D 

man punktu pielika tas, ka viņš neticēja aptuvenajiem datumiem, viņs tic tikai bībelē rakstitajiem, bet zinātnieki nosaka materiāla vecumu ņemot vērā attiecīgā izatopa pusabrukšanas stāvokli, bet 99% āmīši par to neko nezina.

0 0 atbildēt

Jā , ar evAlūciju mēs tālu tiksim! Varbūt labāk ar kvalitatīvu ejakulāciju?

0 0 atbildēt

pedinji, kas neprot pat rakstit, grib gudri spriest, lol

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt