local-stats-pixel fb-conv-api

Playstation 4 izpakošana79

1079 20

Beidzot es saņēmu savu ilgi gaidīto sūtījumu no ASV, kuras iekšpusē mani gaidīja kaste ar Playstation 4 spēļu konsoli. Viss šis process bija diezgan ilgs, bet beidzot grūtības ir aiz muguras un es varu kārtīgi izpētīt savu ieguvumu.

Neskatoties uz to, ka šodien, 29. novembrī, Playstation 4 pārdošana sāksies dažās Eiropas valstīs, es esmu priecīgs, ka spēju savu konsoli iegūt tajā pašā dienā, jo vēlāk miljoni pircēju rausies uz internetu, lai novilktu spēles sistēmu un spēles, tāpēc PSN laikam būs pieejas problēmas un failu ielādes ātruma problēmas.

Es izpakoju savu konsoli, atjaunoju sistēmas versiju, izpētīju interfeisu, iestatīju visu tā, kā man vajag, kā arī uzliku ileādēties dažas spēles no PSN Store veikala. Tuvākajā laikā varat no manis gaidīt konsoles funkciju, īpatnību un tās dažu spēļu apskatu, bet pagaidām jūs varat apskatīt nelielu foto “anboksingu”, ko es veicu uzreiz pēc tam, kad kaste ar konsoli nokļuva man rokās.

1079 20 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Es šodien attaisīju toaletes papīru, žēl, ka bildes neuzņēmu! emotion

115 18 atbildēt

Būsim draugi?

70 3 atbildēt

Apsveicu ar garantijas neesamību un NTSC spēļu meklēšanu. Un kā zināms - pirmos kucēnus slīcina, t.i. pirmās versijas vienmēr ir "slimas".

43 3 atbildēt

Šis bija Kapeikas oficiālais paziņojums par to, ka gaidāmajā konkursā viņš nepiedalīsies un necīnīsies par galveno balvu PS4.

15 0 atbildēt

cik vispār tas viss izmaksāja no ASV sūtot?

14 0 atbildēt

Ko sieva saka par tavu aizraušanos?

8 1 atbildēt

cik tad izmaksaaja shis prieks?? emotion

4 0 atbildēt

var redzēt kuriem spokiem skauž

4 0 atbildēt

Atvainojos, bet tas nav normāli, paskatoties youtube, tik daudz video kāizpako playstation, xbox un citas kosules. Viņi to dara itkā cilvēkam nebūtu dzīves.

Neko nepārmetu, tikai secinu. :)

12 8 atbildēt

Apsveicu, īsts geimeris!  Ignorē tos kas saka ka esi nolaifers, tas ir labi!

4 0 atbildēt

Pa cik pirki ???

3 0 atbildēt

ja tas ir tavs, kapec nav superorginal raksts

3 0 atbildēt

Un cik tad maksāja šis brīnums? 

2 0 atbildēt

Puikas gados daudz laika pavadīju spēlējot uz tā laika krutākajiem kompjiem (protams, ne jau 8 stundas dienā un ne jau katru dienu, bet rezi dažās nedēļās, vēlāk regulārāk, cik laiks un vēlēšanās atļāva), bet vienalga nožēloju un vairāk esmu pret datorspēlēm un videospēlēm mūsdienu ierastajos apjomos. Nosists laiks, sabeigta veselība un vistrakākais - tagad sīkajiem galīgi nav nekādas morālās vērtības, bet tā jau vairāk kompleksa vaina. 

1 0 atbildēt

Vakar Xbox one dabuju, reali konsole ir milziga, un izskatas pec vecaa Vcr atskanotaja. Vienigais iemesls kapec nenemu ps4 ir tie neertie analogi. 

3 2 atbildēt

Abi divi gan XBOX ONE un PlayStation 4 ir izmērā milzīgi. 

1 0 atbildēt
Joprojām spēlēju spēlēs uz spēļu konsolēm.emotion
1 0 atbildēt

zhel ka man nav ko atpakot!

0 0 atbildēt

Manuprāt, jums skauģiem pašiem nav tās dzīves. To tik vien darāt, kā noniecināt, izsmejat. Vai tik tiešām tik ļoti sāp un traucē? Nespēlēju video spēles vispār, bet par rakstu + 

1 1 atbildēt

nu jāgaida nākamais megakonkurs un varbūt arī es dabūšu mūžā pirmo spēļu konsoli!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »