local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība atklājas hakojot10

250 1

Agrāk tādi cilvēki kā Bonija un Klaids, Al Kapone bija ārpus likuma un tika apbrīnoti un cienīti. Diemžēl viņu pastāvēšana bez ļaunās sistēmas nebūtu iespējama un viņu eksistēšana kā sistēmas daļa bija attaisnojama ar sistēmas nepilnībām. Opozīcija padarīja tikai spēcīgāku pašu sistēmu (Putins par laimi/diemžēl to ignorē). Taču stāsts ir par mūsdienu brīvības cīnītājiem. Tie ir hakeri un viņu grupējumi. Viens nav cīnītājs un tas pats ir attiecināms uz virtuālo vidi. Protams, ir bijuši, ir un būs ģēniji, kas varēs vienatnē pārvērst datoru sistēmas par haosa iemiesojumu (http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Misija-uzlauzt-dzivi/716257 ), bet daudz plašāk ir pazīstamas hakeru apvienības. Cīnīties pret tādām ir grūtāk nekā vientuļiem vilkiem un jāatzīst, ka tā ir cilvēku pašnoteikšanās tiesību realizācija. Ja kāds uztraucas, ka valdības izseko cilvēkus, tad atcerēsimies tādi kā Anonymous veic hipotētisku pretspiegošanu parastā lietotāja labā.

Jebkura veida nebrīve ir ilūzija, jo cilvēkiem patīk ērtības un uzvedība pēc noteikta modeļa, kas noved pie brīvprātīgas atteikšanās no izvēles tiesībām. Paldies hakeriem, kas atgādina par mūsu tiesībām.

250 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Man reiz hakeris uzbruka uz ielas ar nazi un neviena anti-vīrusa programma man nepalīdzēja...

11 0 atbildēt

"Bonija un Klaids, Al Kapone bija ārpus likuma un tika apbrīnoti un cienīti." Viņus cienīja ? emotion  No viņiem vienkārši baidījās, jo tie bija slepkavas. Bet pēc tava teksta sanāk ka viņi baigie varoņi bijuši emotion 

Tas ka pāris režisori rožainā gaismā ir uztisījuši pāris trulas lentes nenozīmē ka tā laika cilvēki baigi mīlēja cilvēkus, kuri aci nepamirkšķinot novāca visus kas tiem nepatika

2 0 atbildēt

Labi, ka cilvēki ir izdomājuši programmas kuras aizsargā cilvēku no hakeru uzbrukumiememotion

1 0 atbildēt

Mazliet muļķības par pirmo sadaļu. Projekts chanology bija domāts vienkārši lai paņirgātos (for the lulz as we say it) par Scientology Church. Pateicoties tam saradās daudz sīkie kas par to izlasīja ziņās un kā atbildi uz čupu ar stulbeņiem, tika noorganizēts vēl viens joks, priekšgalā izmantojot EFG ikoniņu, kuru sīkpirži apēda un pasludināja sevi par Anonymous. Citiem vārdiem, it's a fake.

1 0 atbildēt