local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules cīņa pret piesārņojumu!4

214 4

Mūsdienās, it īpaši Eiropā notiek pamatīga cīņa pret dabas piesārņojumu. Tiek uzstādītas kvotas un likumi kuri ierobežo valsts vai kompānijas pieļaujamos CO2 izdedžu daudzumus, tiek pielietotas modernas sistēmas atkritumu utilizēšanā, ieviesti elektroauto un citas metodes kā cīnīties ar piesārņojumu, bet vai tas palīdz?

214 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

"Cīnīties" ar pirmavotiem ir sarežģīti - cilvēki ir spītīgi un grib izlietot neatjaunojamos resursus. Par elektrību - ir taisnība, ka pašlaik arī elektrību ražojot bieži vien tiek radīti kaitīgi izmeši, taču svarīgā atšķirība ka _var_ ražot nekaitīgu  elektrību, kas arī tiek darīts (saules baterijas, vēja ģeneratori etc.) Svarīgi ir ieguldīt ar elektrību saderīgā infrastruktūrā, lai pāreja ir ērtāka, pakāpeniskāka un būtu lielāka vēlme ieguldīt zaļajā enerģijā.

8 0 atbildēt

kvotas un viss paareejais ir taspats bizness, piemeram taadai Latvijai razhoshanas jau taa nekaadas dizhenas nav, gandriz var teikt ka vispar nav ja salidzina ar citaam valstiim, bet ik pa laikam uzpeld raksti zinjaas ka nu tuuliitas Latvija atrausies un maksas sodus par gaisa piesarnojuma normu parkapshanu... karoch smiekligi tas viss. Un ko dod ja piemeram Eiropa ieveros visu, bet taipat laikaa ASV, Kiina, Krievija neko neieveros. Taa vieni kaa bija nabagi taa paliks bet otri vaariisies uz nabagu rekina... 

Starpcitu... Es daudzkur esmu straadaajis un daudz redzejis, kaa viss notiek, kas mani visvairak izbriina ir tas ka jebkaadai precei ir parlieku daudz iepakojumu... iepakojumi iepakojumos, to protams klienti neredz, to redz tikai logistikas darbinieki, brizhiem man shkiet ka iepakojumi izmaksaa dargaak nekaa pati prece... Es galigi nesaprotu kaapec daudzus iepakojumus kautvai taipat transporteshanai neskaitot paletes nevar izmantot vairaakkaartigi, vnk izdomat kautko efektivu un realizeet lai butu mazak atkritumu... bet nu jaa, bizness... atkritumu parstraades bizness ari tiek subsidets no valsts, tur tak nevar taa uzlikt miksto un samazinaat paarstraadi, draugi un korishi kuri braukaa lielos dzhipos paliks bez maizes.

8 0 atbildēt

Kapitālisms, odnako. Galvenais nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas emotion

1 0 atbildēt