local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules Gals un Globālā Sasilšana36

Daudzi cilvēki mūsdienās runā par pasaules galu un globālo sasilšanu. Citiem pat liekas, ka viņi to piedzīvos sava mūža laikā. Bet nē, globālā sasilšana nav tas, par ko mums pašlaik būtu jāsatraucas. Mums drīzāk būtu jāuztraucas par kādu neprognozējamu meteorītu vai dažādām dabas stihijām.

273 6 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Labs raksts, un iedzersim tad par to, lai meteorīti netraucē mums iedzert!  emotion ;)

29 3 atbildēt

pēc tik daudz gadiem mēs jau sen paši zemi būsim iznīcinājuši!

8 2 atbildēt

diemžēl daudz ātrāk gan. aptuveni pēc miljarda gadu saule būs uzkarsusi tik tāl, ka dzīvība uz zemes nebūs iespējama. dzīvība klasiskā izpratnē protams. miljards gadu pat kosomā ir ievērojams laika posms, bet civilizācijai tas ir neizmērojams. Ir lieki runāt par to, kas uz zemes būs pēc miljards gadiem, ja redzam, kāds progress notiek jau 100 pēdējos gados.

8 3 atbildēt

Īsti jau vel nav zināms vai uz citplanētām, kas atgādina zemi ir ūdens to starp Gliese 581d. Tie pagaidām ir tikai pieņēmumi, ka tā varētu būt.

4 0 atbildēt

Ir tak tomēr cilvēki, kas slimo ar tādu kaiti - meklēt problēmas tur kur viņu nav.Pat ja arī būs kādreiz kāds pasaules gals, tad par to neviens neuzzinās līdz brīdim kad tas notiks.Nav ko iespringt un gaidīt hrenviņzinko. Tā var nodzīvot visu dzīvi un tāpat nolikt karoti nesagaidot kāroto Pasaules galu. 

3 0 atbildēt

Cepums Tev par pēdējo teikumu. emotion

4 1 atbildēt

Ļoti interesanti palasīt pa kosmosu utt. Labs raksts :) emotion + no manis.

4 1 atbildēt

Pasaules gals drīzāk ir individuāla padarīsana - totālas pohas vai kad jāatdod fiksais kredīts.

2 0 atbildēt

Tiem, kuri katru gadu uztraucās par jauniem ''gala'' datumiem, vajadzētu no sevis izskolot to pašnāvniecisko domāšunu ārā. Un pasaules gals visus ir tik ļoti daudz reizes piečakarējis, ka viņam tagad, vienkārši, ir kauns rādīties.

3 1 atbildēt
Nav iespējams paredzēt, kad un kapēc visa dzīvā radība ar planētu izdzisīs.
1 0 atbildēt

Ir vēl kas pienāks ātrāk nekā lielāka izmēra meteorīts, un to ar var saukt par pasaules galu, proti, ekonomikas sistēmas sabrukums.

2 1 atbildēt

Šai pasaulei gals pienāks nesalīdzināmi ātrāk, kā rakstā prognozēts. Cilvēkam ne jau par globālo sasilšanu ir jāuztraucas. Vairāk jāuztraucas ir par to, ka šai pasaulei atvēlētais laika posms drīz beigsies. Tagad jau pasaules daļu valstu savienību formēšana ir tuvu nobeigumam. Ne jau ES ir vienīgā valstu savienība. Āfrikas valstu savienības formēšana ir faktiski pabeigta, Amerikas valstu savienība arī. Netālu no finiša ir Āzijas valstu savienība. Pēc tam būs globālā - vispasaules valstu savienība kuru pārvaldīs "svētais" krēsls, kas patiesībā būtu jāsauc par Sātana krēslu...

0 0 atbildēt
444 avatars444

karsh bu tas,kas mus iznicinas viss atrak!!

0 0 atbildēt

" Mums drīzāk būtu jāuztraucas par kādu neprognozējamu meteorītu vai dažādām dabas stihijām.

 

Kādi Austrumanglijas universitātes zinātnieki prognozē, "

 

kuri? velns parāvis, kas tie par zinātniekiem.. nav jābūt zinātniekam, lai saprastu ka nav vērts skaitļot gadus ārpus mūsu sapratnes robežām. kāds maz zin cik ir 1 miljards gadu? es nezinu, varu tikai iedomāties, ka tas ir ļļļļõõõõti ilgs laiks. bet vai tas maz ir "laiks"?

0 0 atbildēt

It kā jau Mars atrodas nedaudz tālāk, tas ir, aiz Zemes - http://www.space.com/16080-solar-system-planets.html.

0 0 atbildēt

un kas tad ir tas, ko mēs piedzīvojam pēdējos gadus, ja ne globālā sasilšana? nekas jau no gaisa nenokritīs vienas dienas laikā, vnk mēs jau pielāgojamies un turpināsim pielāgoties pakāpeniskajām klimata izmaiņām. bet pasaules gals ir vnk bulšits, kuru izdomāja, lai ''pētniekiem-zinātniekiem'' būtu ko čakarēt, lai saņemtu ne mazu naudu. nav gan izslēgts, ka kkas arī notiks, ja gadīsies kā aklai vistai grauds. 

1 1 atbildēt

Visur kur ir rakstīts miljons gadu, īstenība ir miljards.. autora kļūda.

1 1 atbildēt

Gliese 581d, tas noteikti ir kāds BMW modelis :D

0 1 atbildēt

Govis ar savām izplūdes gāzēm veicina globālo sasilšanu vairāk nekā visi cilvēki kopā ņemti. (govis laiž gaisā metānu!)

0 1 atbildēt

Bet īstenībā es nezinu kā citi, bet man ir bail no visādiem pasaules galiem utt. Man ir bail novecot. Ak jel.

0 2 atbildēt