local-stats-pixel fb-conv-api

Nozīmīgākās tehnnoloģijas šogad48

Katru kadu ir izgudrotas ar vien jaunas tehnoloģijas. Dažas ir mazsvarīgākas, bet dažas - svarīgākas. Šajā rakstā jūs varēsiet iepazīties ar šī gada nozīmīgākajām gada tehnoloģijām.

Ja būs atsaucība, taisīšu arī otro daļu ;)

686 3 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

''Oculus Rift'' ar šitām 18+ filmiņas skatīties noteikti labs  emotion

20 0 atbildēt

emotion  domā Stīvu Džobsu ?

16 0 atbildēt

Oculus Rift 

Pewds nevienvien reiz pārbijās emotion  Raksts labs, patika! emotion Gaidīšu otro daļu emotion

10 0 atbildēt

Rokas pulkstenis kā telefons - biju sev no Ebay pasutijis pa kādiem 30$ protams, ķīniešu musaru, bet nu lietot varēja, vienīgi ar zvanīšanu galīgi čabīgi. kad pa viņu runāju - jutos, kā Smārts (čalīts kuram kurpē bija iebuvēts telefons) bet protams bija viegls risinājums, iespraudu austiņas ar mikrafonu - vadu izvelilku caur piedurkni un vis OKY

8 0 atbildēt

ar 4K TV ir viena problēma... viss pieejamais video materiāls pārsvarā ir HD kvalitātē, tāpēc, saprotams, ka tādu parādot uz 4K ekrāna, īpašas izmaiņas nebūs...  tas sanāk, ka bilde tiek izstiepta, lai ietilpinātu iekš 4K.

Ja gribas šodien izbaudīt 4K video materiālu, tad vajag kameru ar vismaz 4K izšķirtspēju, vismaz mājas video būs kruti.

3 0 atbildēt

nju kas tas ir 1000ls par brilēm...jacer tik, ka neviens neuzsēdīsies virsū :D 

2 0 atbildēt

Es uzskatu ka nākotnē attīstīsies tādi projekti kā ''Oculus Rift'' , jo Kādēļ man vajag 50 collu TV ja varu uzvilt brilles un skatīties tikpat lielu bildi kaut vai uz poda sēdot.  

2 0 atbildēt

Nevis Wii ir aizmirsts, bet Wii U, WII U!

1 0 atbildēt

Man bija iespēja paprovēt "Oculus Rift" - developers kit! Uzspēlēju dažādus specifiskus demo un Left4dead! No sākuma liekas super - apmēram tā ka pirmoreizi spēlējot mario pirms 15 gadiem! Bet jāteica ka izšķirstspēja pašalik ir graujoši slikta un vislabākais -pēc 30min spēlešanas vai tripojot pa dažadām pasaulēm paliek slikta dūša un gribas tā normāli pavemt! emotion Tādu pašu prikolu noverōju arī parējiem čaļiem kas notestēja šo ierīci! 

1 0 atbildēt

Google Brilles, lai tu varētu taisīt vlogu-s arī uz poda

1 0 atbildēt
Par to pulksteni reāli nepiekrītu. Apple atkal demonstrē pizģītu izgudrojumu kā kko nenormāli krutu un jaunu, taču Latvijā telefonis kā pulksteņus varēja iegādāties jau senajā 2009 gadā, pa ~300 latiem. Apple vienkārši zog ideja. Neuztveriet mani kā Apple heiteri, jo kvalitāte viņiem tiešām laba un atsver cenu, taču idrju zagšana man riebjas.
1 0 atbildēt

1.Tā tv bilde izskatās skaidrāka un dzīvāka nekā tā japoška emotion

1 0 atbildēt

Nekas jauns te nav priekš manis, bet ar šo laiku jau ir skaidrs, ka visas šīs ierīces tomēr arī ir veiksmīgas un būs masu ražojumam pieejamas, tāpēc uzskatīšu šo rakstu nevis par atpalikušu no ziņām, bet gan ar tādu domu, ka lietas ir veiksmīgi sanākušas un būs pieejamas, nekas nebija izgāzies no šiem.

1 0 atbildēt

Tev arī priecīgus svētkus un lai Sala Vecis tev atnes nedaudz jēgas pulverīti,lai varētu rakstīt nopietnākus rakstus un lai tev nerastos domstarpības!

1 0 atbildēt

5. ir arī daudz kompaktāka versija :D

0 0 atbildēt
5. Nēēēē! Mans redzesloks ir 170°!!!
0 0 atbildēt
AKs avatarsAKs

Kad raksti rakstu vajadzētu pašam par to tēmu kautko zināt. Nevis ieliec nosaukumu, bildi, un tad uzraksti kautkādas, kautkās utml, varēji piemest kādu detalizētāku informāciju.

0 0 atbildēt

Ko tu vecīt pīpē? emotion Tu meklē kašķi,jeb tev grūta galva? Es taču rakstīju,ka raksts ir labs un domu gājiens arī labs,bet ko tu man tagad kompostrē smadzenes!

0 0 atbildēt

Nu nevar likt plusu,kaut vai raksts ir samērā labs!Rakstu esi publicējis tagad decembrī,bet 8K tv jau bija vasarā!Parēķini-pusgadu atpaliec no tehnoloģijas jaunumiem! Tālāk nemaz neskatīju,jo nepatīk lasīt vecas lietas!Mīnusu šoreiz nelikšu,bet nākošo reizi pacenties labāk,jo domu gājiens ir labs!

0 0 atbildēt

kurš grib sev iegādāties tādu monitoru? :D- http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/computers/monitors/oejcc.html

 

0 0 atbildēt