local-stats-pixel fb-conv-api

Nozīmīgākās tehnnoloģijas šogad 210

Ir pienākusi otrā daļa par šī gada nozīmīgākajām tehnoloģijā. Laikam šī daļa būs arī pēdējā :(

Mans pirmais raksts šeit: http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Nozimigakas-tehnnologijas-sogad/679579

Ps. Atvainojos, ka tik maz, vairs nevarēju atrast neko lādzīgu.

228 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tas viss jau ir forši, ka tik ātri attīstās šīs tehnoloģijas, taču ir skumīgi, ja Tu arī nopērc, jo pēc aptuveni 2 mēnešiem būs jau vēl kaut kas jauns un tavs skaitīsies ''vecs''.

1 0 atbildēt

Malacis;)emotion

1 1 atbildēt

Eye tribe ir nozīmīga tehnoloģija??? emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts !!! +

0 0 atbildēt

Eye tribe, pèc nosaukuma spriežot, tas ir ar acu skatienu vadāms? Kkā nebiju dzirdējusi. Prieks ka pieminēji Samsungu, jūtos paaugusies:-) 

0 0 atbildēt

Ir labi, ka pasaule atīstās.

Bet ja tā kārtīgi padomā skumīgi skatīties uz kādu kurš sēž ierāvies savā planšetā vai telefonā nosēž tā visu dienu vai pat vairākas neredzot neko apkārt, ne skaisto dabu, ne skaņas kas nāk no putniem, neko no tā tie nepamana. Tehnoloģija attīstījusies jau tik ļoti ka daudz ko var darīt ar acu skatienu vai arī nospiežot pogu, un cilvēki vienkārši paliek šausmīgi neaktīvi, aptaukojās, viņu ķermeņu daļas funkcionē sliktāk u.t.t 

Nebrīnītos ja pēc pāris gadiem liela daļa no cilvēkiem izskatītos šādi - http://www.spidercise.com/spider/wp-content/uploads/2013/11/WALL-E-humans_320.jpg

Nesaku ka tādi ir visi, bet tādi ir VISUR, katrā skolā, darba vietā, pilnīgi jebkur ir kādi cilvēki kuri lēnām jau atkāpjās no reālās dzīves un iegrimst tehnoloģiju un slinkošanas pasaulē..

3 4 atbildēt