local-stats-pixel fb-conv-api

Noteikti jums tas ir vajadzīgs8

49 1

Sveiki spocēni!!!!

Vēlējos ar jums dalīties savā pieredzē.

Skolā mācija, ka datora atrdarbības un drošības palielināšanaj, vajag tīrīt mapītes TMP un TEMP, jo tur var ieperināties kāds datorvīrus un vienkārši iekrāties daudz nevajadzīgu failu, tā saucamās sīkdatnes( Var aizņempt pat vairākus gigabaitus, ja nekad nav tīrītas). Šodien vēlējos parādīt kā izveidot vienkāršu pašpalaižamo failu(fails.bat) un uzstādīt to lai katru reizi kā ielogojies savā windows akontā tas pats palaižas un izpilda nepieciešamo uzdevumu(Izdzēs failus no TEMP un TMP mapes) tas neazņems vairāk kā 7 minūtes.

Sekojiet norādēm:

49 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Lai gan neesmu Windows lietotājs (retu reizi tikai to izmantoju), labāk pieturos pie Linux, tomēr uzskatu, ka šis ir diezgan noderīgs raksts. Protams, nešaubos, ka ir arī daudzas lietotnes, kas šādu uzdevumu veic arī automātiski - regulāri iztīra "temp" mapi.

Neesmu speciālists Windows cmd.exe, tomēr, manuprāt, pirmo koda rindiņu vispār varēja izlaist un pārējo saīsināt uz šādu variantu:

rd  C:\Users\Toms\AppData\Local\Temp /s /q md C:\Users\Toms\AppData\Local\Temp

Lai gan iespējams, ka arī no mapes izveidošanas komandas nav lielas jēgas, jo Windows to izveido automātiski, līdz ko atkal parādās kāda pagaidu datne.

2 0 atbildēt

Man Registy Mechanic jau to dara, bet labs raksts! :)

1 0 atbildēt

 Man Task Sheduler serivss stāv izslēgts. Man patīk manuālas lietas :D

1 0 atbildēt

Doma nav slikta - labāk tā nekā nekā. Tikai malvāres no HKEY_LOCAL_MACHINE varētu sākt darboties PIRMS skripta izildes, nobloķējot tos EXE failus un neļaujot tos dzēst. Līdz ar to līdzētu varbūt tikai pret HKEY_CURRENT_USER reģistrēto drazu, bet arī nav fakts, ka paspēs pirms to palaišanās.

Praksē vēl prasās IE un Chrome tempfailus patīrīt - nu baisi daudz tur savācas. 10GB arī ir redzēts :D

P.S. Superīgi nocenzēta pēdējā bilde! emotion

0 0 atbildēt

Man kaa krievu valoda Windows tak visss ir savadak :d

0 0 atbildēt