local-stats-pixel fb-conv-api

Nosaukts 12,9 collu ekrāna iPad ražotājs un relīzes datums4

20 1
Apple ir izvēlējusies 12,9 collu lielā ekrāna partnerražotāju. Lielizmēru planšetes, ko jau uzspēja nosaukt par „MaxiPad” sērijveida ražošana ir ieplānota nākošā gada otrajā pusē.

Kā ziņo resurss DigiTimes, taivānas kompānija Quanta Computer (lielākais ODM noutbuku ražotājs pasaulē) ir saņēmusi pasūtījumus uz 12,9 collu iPad sērijveida ražošanu. Tāpat Inventec kopā ar Quanta un Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) pretendē uz Apple gudro pulksteņu pasūtījumiem. Iepriekšminētās kompānijas atteicās sniegt papildus komentārus.

Lai nodrošinātos, Apple sadala pasūtījumus starp vairākām ODM-kompānijām. Tiek gaidīts, ka Quanta saskarsies ar virkni problēmām, kas saistītas ar iPad pārdomāto dizainu un komplektāciju.

Pēc avota vārdiem, 12,9 collu iPad būs orientēts izglītības jomai un biznesa nozares pircējiem.

Starp citu, Taivānas kompānija jau sākusi iWatch ražošanu. Šo pulksteņu relīzi Apple pārbīdīja uz nedaudz vēlāku laiku – no pirmā uz otro 2014. gada ceturksni.

Pārsteigumi ar to nebeidzas – 2014. gadā Apple savus pircējus palutinās ar 4,7 un 5,5 collu iPhone, tai skaitā arī ar izliektu displeju.

Autora piezīme. Ja tevi interesē dažādi jaunumi par tehnoloģiju, zinātnēm, īsāk sakot - High Technologies jaunumi, tad droši seko mums twitterī vai arī lasi jaunumus mājaslapā. Ja pacentīsies, gan jau ka pats atradīsi adresi. Esi sveicināts tumšajā pusē, mums ir cepumi un vēl daudz kas cits.

20 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Beigās jau vajadzēs ar kājām iet pa ekrānu.

6 0 atbildēt

APPLE! KAS AR TEVI NOTIEK???!

2 0 atbildēt

drīz sāks ražot speciālu smago tehniku, ar ko pārvietot apple produkciju.

 

kam pie velna 5.5 collu iphonu? par maxipad vsp nemaz nerunāšu.

0 0 atbildēt