local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia paziņo par jauniem telefoniem, Nokia 108 un 108 Dual SIM.6

61 1

Šodien Nokia paziņojusi par diviem jauniem "dumjtelefoniem", kas būs paradzēti otrās un trešās pasaules valstīm.



61 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Viss jaunais ir aizmirsts vecais
9 0 atbildēt

Šis ir reāls konkurents Iponam... Ka tik sulasspiedēju kompānija neiesūdz Nokia par krāsainu ekonomiskās klases telefonu izlaišanu... emotion

5 0 atbildēt

Prieks, ka tomēr Nokia gluži nav zem Microsoft tupeles un tomēr izlaiž arī kādu parastāku telefona modeli, nevis tikai darbojas ap gudrajām Lumia.

1 0 atbildēt

Man ir s3,bet sev grbu arī tādu tagad :D Padomājiet loģiski. Tas ir lētāks,nekā ipod,pieļauju,ka arī equalizer (ceru ka pareizi uzrasktiju),vairāk vietas,kamera. Tas varētu būt mans mp3,lai ikdienas telefonā,ir vairāk vietas filmām,konceriem,u.t.t. P.S.Man nav oratoriskas spējas,bet šis klucis pa tādu cenu ir to vērts.

1 0 atbildēt

man pojuh es sev nopirku nokia 3310 5 gadus atpakal vel tagat strada

0 0 atbildēt

Nau nemaz tik slikta šī te nokia! T Līdz ar to, ka man telefonu vajag tikai saziņai - Šī nokia ir ideāls variants! Lēta un bez visdažādākajām nevajadzīgām ekstrām kā piemēram wap's utt. Galvenais, lai nav skārienjūtīgais ekrāns ciest nevaru tos bezjēdzīgos sūdus, kautgan katrs cilvēks telefonu izvēlas pēc savas vajadzības šis telefons manuprāt derētu ikvienam kautvai kā papildus, vai rezerves variants neparadzētiem gadījumiem vai darbam!!! 

0 0 atbildēt