local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia Lumia 5209

72 0

Chaw visiem!

Laimigu Jauno gadu !

Soreiz esmu sagadajis Nokia Lumia 520 unboxingu!

Telefons ir manuprat loti labs vina cenai #108Ls , ir ta verts nenozelosiet!

Ceru ,ka patiks ! Acerieties ,ka sis ir tads ka pirmais iespaid (atpakosana) un tadel neko neesmu un neminesu par specifikacijam.

Bet katram gadijumam gsmarena specifikacijas dati sim konkretajam modelim ir seit : http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php



72 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://YouTube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Telefons labs, mana meitene tadu uz ziemassvetkiem dabuja davanaa. WP8 ir ok. njemot vera ka nav vairs piesaistits zune, var brivi pieslegt pie kompisa ka mass storage device.

Paliels ekrans, loti labs reakcijas laiks, atsaucigs uz pieskarieniem. divkodolu procesors dod savu artavu. aplikaciju skaits ir ooookeeeeeeyyyyyy, bet es tomer kka vairak fanoju par Andriti :D padzilinataku unboxingu vareji uztaisit :)

3 0 atbildēt

nez letaka šī telefona cena 78 ls

0 0 atbildēt

Es atvainojos, bet bez normāla apskata, rakstam jēgas nav. Ja palietosi telefonu kādu mēnesi un uztaisīsi detalizētu pārskatu - noteikti likšu plusīti :)

VIenkārši, ar video un 2 bildēm nepietiek. :)

Rekur piemērs iz dzīves - http://spoki.tvnet.lv/vesture/Mani-HTC-One-X-iespaidi/570068

0 0 atbildēt

Ieteiktu nākamreiz uzlikt to kameru/telefonu uz kautkādu statīvu, lai tev abas rokas būtu brīvas, nevis ar vienu roku mocies izņemt visu no kastītes. :)

 

Es no LMT pasūtīju arī 520 lumiu, rīt kurjers vedīs emotion

0 0 atbildēt

negribu neko pārmest bet tas ka tu so... izmantoji katrā teikumā nokaitināja :D

0 0 atbildēt

Ēm... nu negribētu likt vilties visiem Nokia faniem, bet es šo nokiju lietoju jau kādu laiciņu darba vajadzībām un tā pilnīgi ir pēdējā Nokija ko lietošu tuvāko pārdesmit gadu laikā. Telefonam tiešām ir fantastisks displejs! pilnīgi nekādu pretenziju pret izskatu, bet pieskārieni bieži ir vajadzīgi spēcīgi citādi telefons nereaģē (it īpaši to izjūt ja nepieciešams kādam piezvanīt no zvanītāju vēstures). Šī Nokia man katru nedēļu uzkaras vismaz pāris reizes, līdz ar to bateriju esmu ņēmis ārā nu jau neskaitāmas reizes. Pilnīgi bezjēdzīga manuprāt ir meklētāja pieskārienvieta, kura atver Bing. Var jau būt ka esmu pieradis pie sava Androida, bet man nepatīk.

Par zvanīšanu. ļoti, nu tiešām ļoti, ļoti mani kaitina 2 lietas - ja cilvēks kam zvani atspiež, tad atteikuma signālu mana Nokia 520 turpina atskaņot arī kad tiek noņemta no auss un kas ir pats labākais tad automātiski pārslēdzas uz skaļruni (piebildīšu ka telefons nepārslēdzas uz skaļruni ja noņem to no auss sarunas laikā, kas tiešām varētu būt ļoti ērta funkcija!), savukārt atbildot uz zvanu ir jāveic 2 kustības, pirmā uz augšu un otrā uz skārien laukuma lai atbildētu, kurš robežojas ar laukum "noraidīt ar sms", līdz ar to regulāri sanāk noraidīt zvanus un mēģināt atzvanīt, kas arī nav tik viegli kā gribētos...

Kontaktu sadaļa ir ļoti labi detalizēta un integrēta, bet pilnīgi saprotams ir tas, ka kontakti kas izgūti no manas vecās nokias E52 ir pilnībā pārkārtoti (ja agrāk pie zvanītāja E52 rādīja arī firmu, tad tagad firmu var redzēt tikai kontaktos, vai mazmazītiņā rindiņā virs vārda.

Nekad vairs nepirkšu Nokiju un cilvēkiem kuri grib veikt daudz zvanus šo telefonu nerekomendēju, bet gaumes ir dažādas un kādam noteikti patiks! 

0 3 atbildēt