local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalināt cilvēku, lai atgrieztu to dzīvē43

Radikāla procedūra, kuras laikā no cilvēka ķermeņa tiek izsūknētas asinis, bet to vietā ielaists auksts sāls šķīdums, varētu atraut cilvēkus no nāves apskāviena.

545 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pratadarbnica.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Īsāk sakot-"Kā pasūtīt kaulaino na#uj.emotion

12 0 atbildēt

Pamatdoma ir -iegut vairakas stundas laika.....Agrak kliniska nave bija loti iss laika spridis ,kad vel vareja atgriezt pacientu dzivee.Laiks bija atkarigs galvenokart no kermena temperaturas.Augstakmineta metode     lauj paildzinat so laika spridi lidz dazam stundam.Tas bus loti svarigs solis medicinaa, ja metode izradisies piemerota ari cilvekiem......

9 0 atbildēt

Es butu pirmais brivpratigais uz so te, sakat ko gribat es varetu to noprovet, so terapiju! Bet ka sazinaties ar so geniju! ? emotionemotionemotionemotion

6 0 atbildēt

sals šķidrumu manās vēnās emotion Nē paldies...  

4 0 atbildēt
Nu ja šis būs ticis līdz tam brīdim kad tas būs visā pasaulē tad būs daudzi nemirstīgi. Nezinu bet ja cilvēks izdarīs pasnāvību tad viņu atgiezīs dzīvē?
3 0 atbildēt

"tikai uz dzīvniekiem" ... SLEPKAVAS. emotion

7 5 atbildēt

lasot sho komentaaru tu beigaas apjaut, ka neko svarigu tas nepasaka.

1 0 atbildēt

 

Runa rakstā ir par smagi ievainotajiem, nevis cilvēkiem, kuriem orgāni atsakās pamazām darboties. Tam domātas orgānu transplantācijas.

1 0 atbildēt

Pirmais solis ceļā uz nemirstību?

Es ceru, ka jā! emotion

1 0 atbildēt

far cry 3 blood dragon in real life

0 0 atbildēt

Un tā rodas zombīji?

0 0 atbildēt

Labāk izlasi rakstu, pirms uzraksti kaut ko, kas tevi nostāda muļķa lomā

0 0 atbildēt

Es šito procesu neatbalstu. Miršana ir pavisam normāls, dabīgs process kuram ir obligāti jānotiek katra cilvēk dzīvē. Neizklausās jauki un nekad nav patīkami, ka kāds nomirst, bet tā tam ir jānotiek. Un es neatbalstu, ka to procesu izčakarēt cenšas. Neesam tak vampīri, tie lai paliek filmās. Turklāt, es uzskatu, ka tas ir egoisms nevis palīdzēšana cilvēcei, jo katram ir savs laiks, katrs piedzīvo un izdara tik cik vajag un tik cik grib un es domāju, ja mūžam cilvēkam vajadzētu visu to piedzīvot un visus sūdus klausīties, redzēt un piedzīvot un viņš no tā nevarētu izbēgt, viņš nojūgtos .

2 5 atbildēt

"atgriezt" var tikai kaut ko, kas jādabū vaļā, kas ir sašūts. Arī cilvēku var "atgriezt", ja tas ir jāoperē. Citā gadījumā nevar "atgriezt". Bet var atdzīvināt, piemēram.

Raksts ir labs, bet, diemžēl, neprotam pareizos vārdiņus atrast...

0 5 atbildēt