local-stats-pixel fb-conv-api

Nibiru57

291 1

Katrus 26 miljonus gadu, ar satraucošu regularitāti, izmirst līdz pat 96% dzīvnieku sugu. Baisā precizitāte ar kādu izmiršanas cikls atkārtojas, nenoliedzami norāda uz kopīgu izraisītāju. Tomēr zinātniekiem vēl nav izdevies precīzi norādīt kādu konkrētu pastarās dienas nesēju – parādību vai dabas spēku, kuru varētu saistīt ar visiem izmiršanas gadījumiem. Ir zināms, ka viena no šīm izmiršanām, kas pirms 66 miljoniem gadu nogalināja dinozaurus, kopā ar 50% pārējo dzīvnieku sugu, norisinājās milzīga asteroīda trieciena rezultātā netālu no Jukatanas pussalas mūsdienu Meksikā.

291 1 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Katrus 26 miljonus gadu, ar satraucošu regularitāti, izmirst līdz pat 96% dzīvnieku sugu. Baisā precizitāte ar kādu izmiršanas cikls atkārtojas, nenoliedzami norāda uz kopīgu izraisītāju.

Katrus 26 miljonus gadu atkal ir ataugusi civilizācija un zinātne, un fiziķi savācas kopā, lai uztaisītu lielo hadronu paātrinātāju un veiktu eksperimentus ar to. Nemācās viņi no savām kļūdām.   emotion  

6 1 atbildēt

Mēs visi jau esam paradīzē vai ellē. Atceraties, 2012. gadā bija jau Pasaules gals?

BTW

Kaut kur lasīju, ka 2036. gadā ir asteroīda iespējama ietriekšanās Zemē, hue hue hue...

4 0 atbildēt

Fakts ir tāds ,ka par to ka ir matemātiski pierādīts ka mūsu saules sistēmā ir vēl kāds liels objekts, taču pārmeklējamais apvidus ir tik milzīgs, ka tas ir tas pats kas meklēt cukurgraudu smilšukastē... Vienīgā cerība ir tie satelīti kuri mērīs gravitācijas viļņus, perspektīvā tas ļaus cilvēcei sastādīt ļoti precīzu saules sistēmas karti ..

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Pilno raksta versiju lasiet šeit

0 0 atbildēt

kāda vel izmiršana katrus 26 miljonus gadu- kas tas par murgu?

Laikam tava personīgā, nez kādos murgos radusies, teorija..  

Pēdējā izmiršana tiešām bija aptuveni 65-66 miljonus gadu atpakaļk.. Un ar lōti augstu ticamības pakāpi to izraisija meteorīts , bet tas nenozīmē ka tur iesaistīta mistiskā planēta X.. Ja tā būtu planēta x, kas pietuvojās zemei tuvu, tad to varētu konstatēt ģeoloģiskos slāņos, kautvai plūdmaiņu izmaiņās, kas atspoguļojās ģeoloģiskos nosēdumos, bet tādu gluži vienkārši nav..  

Uz zemes tiešām ir bijušas vairākas totāls izmiršanas, kā jau minēts pēdējā izmira visi lielie dzivnieki kas dzīvoja  uz sauszemes, palika tika mazie, kas vrēja ātri pielāgoties

Kopā bijušas 5 totālas izmiršanas, un tikai viena saistīta ar meteorītu.. vel viena ar vulkānu aktivizēšanos tagadējā sibīrijas teritorijā, vel viena ar klimata izmaīnām - totālu zemes sasalšnu - vel viena ar netālu pārnovas sprādzienu ( kura sekas var novērort, tā kā to var uzskatīt par pierādītu..).. Tā kā redzams - nekādas izmiršanas ik pēc 26 miljoniem gadu - nekādas.. 

0 0 atbildēt

Red Bull vairāk neliet...

0 0 atbildēt

teorētiski plānēta ir pierādīta, bet prakstiski tā nav atrasta, jo paredzētā orbīta ir pat ārpus orta mākoņa. 

ņemot vērā orbītu, var arī sanākt tāda situācija, ka kaut kad ir jau izmesta ārpus saules sistēmas, un klaiņo kaut kur starpzvaigžņu telpā vienā virzienā. Kaut kur nesen bija raidījums, ka zemei ari līdzīgs liktenis var draudēt, jo mēness attālinās no zemes, un ar laiku zemes orbīta paliks nestabila - labākā gadījumā mums būs marsa liktenis, sliktākā gadījumā lidojuma ārpus saules sistēmas. 

0 0 atbildēt

Lai vai ko tu dzīvē prātotu, vienmēr atstāj vienu tukšu ailīti. Lai to mozaīku var pārbīdīt, varbūt papildināt vai izjaukt.

0 0 atbildēt

cik nav piedzīvots kā youtube kontrolē informācijas plūsmu. Reiz skatījos lekciju, kurā cilvēks šķetināja mistērijas par ēģiptes piramīdām. Tā bija 3 stundu gara lekcija, auditorijas priekšā. protams, pēc divām dienām to vairs nevarēja atrast. Un kāpēc tā? Jo lekcijā tika pausti ļoti, zināteni, nepopulāri viedokļi, taču pamatoti ar zinātniskām metodēm, elektromagnētiskā lauka mērijumiem un daudzām citām lietām, jo pats projekta izstrādātājs bija zinātnieks, kuru pēctam "izraidīja" no modernās zinātnes gaiteņiem.  

0 0 atbildēt

patiesība ir vienkārša - ir cilvēku grupa, kuri nevēlas lai tāda informācija klejotu pa pasauli. Dēnikens savu pirmo grāmatu sarakstīja 60.gados, kas bija labs laiks, jo publicisti vēl nebija zem tupeles, un informācijas filtrēšana bija tikai sākuma stadijā. Tajā laikā varēja nopublicēt da-jeb-ko.

0 0 atbildēt

Ancient Alliens ir šovs. Tas nav nopietni.

0 0 atbildēt

tā būs vienmēr. kāds bļaus A, kāds bļaus B, bet beigu beigās neviens no viņiem nesaka patiesību, jo tā ir kaut kur pa vidu, starp A un B, kas ir Z.

0 0 atbildēt
Ja taisi rakstu tad taisi, nevis saiti atstāj kur tālāk iet, uzraksti nākamreiz uzrakstu, bildi un linku atstāj😂😂😂😂😂
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt