local-stats-pixel fb-conv-api

Neticami smadzeņu fenomeni un atklājumi19

534 2

Prāts un smadzenes vienmēr būs visaizraujošākā zinātnes sadaļa, jo tai ir tieša saikne ar to, kas mēs dziļākajā būtībā esam.

534 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Šie atklājumi nāk tikai par ļaunu.. Iedomājies tevi nozog pārprogramē smadzenes un tu pat nezināsi ka tas ir noticis, jo atmiņas tiks dzēstas šādi var izveidot vesalu vergu armiju šo nekad nevajadzētu izmantot un aizliegt ar likumu vai kādā citā veidā.. vnk izdēst visu info par šo, jo nākotnē tas būs ierocis...

30 0 atbildēt

Tas kas mirstīgajais sabiedrības daļai ir paziņots eksperimentos ar pelītēm ir tikai ziediņi no tā ko lielvaru armijas jau sen dara patiesībā. Piemēram ASV iznīcinātāj piloti jau sen tika pie acu lāzeroperācijām un nevis lai labotu, bet gan uzlabotu redzi. Krievu specnaziem ir tabletītes kuru iedzerot nāvīgi ievainoti karavīri pat diennakti spēj pildīt misiju kaut gan praktiski ir noasiņojuši.

11 0 atbildēt
No maniem murgiem sanāktu labi kīno vakari :D
4 0 atbildēt

kas tad mēs īsti esam, smadzenes vai prāts? :D

2 0 atbildēt

Es vairs neesmu drošs par savām smadzenēm ,un ja nu tās valdībā ir sakārtojusi pa savam?emotion

1 0 atbildēt

4.Bioniskie cilvekii-jau vairakus gadus atpakal saka tadas ierices izmantot uz cilvekiem.Pirmais bija kads puisis kurs zaudeja plaukstu avarija.Tadu cilveku jau ir simtiem kuri izmanto tada tipa protezes,kuras ir pieslegtas pie nerviem!tev bija novecojusi informacija! :) 6.ak dievs cik vecs info!pus gadu atpakal cilveka fiziologijas lekcijas man par so macija.tu nevari noiet taisni,jo tas ir saistits ar vadoso smadzenju puslodi.piemeram tev vadosaa kaaja ir labaa-tatad vadosa smadzenju puslode ir kreisa.Tas nozime to,ka kreisa kaja tev ir labak attistita,respektivi tu spersi lielaakus soljus nekaa ar kreiso kaaju.rezultata tevi vienmer vilks uz citu pusi!mes pat ar so visu eksperimentejam. tagad gaidu plusus no jums,par noderigo info:D

1 0 atbildēt

emotion pilnīgs komoss.. 

1 0 atbildēt

Bet tik un tā - pārvarā daļa cilvēces man rādās šāda:

http://1st.lv/iq/

1 0 atbildēt

Cilvēka smadzenes darbojas gluži kā ļoti sarežģīts mikroprocesors, kas ar sensoru (maņu orgānu) palīdzību, spēj uzrkāt informāciju un sevi programmēt. Domāju, ka nav ilgi jāgaida kad parādīsies pirmie līdzīgi strādājoši mikroprocesori, līdz ar to loģiski domājoši roboti.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt