local-stats-pixel fb-conv-api

Neredzamās matērijas teorija !1

36 13

Laimīgu visiem Jauno Gadu !!! :)

citāts:

Dark Matter

Scientists think it makes up the bulk of matter in the universe, but it can neither be seen nor detected directly using current technologies. Candidates range from light-weight neutrinos to invisibleblack holes. Some scientists question whether dark matter is even real, and suggest that the mysteries it was conjured to solve could be explained by a better understanding of gravity.

Tātad, tas nozīmē, ka viss kas noteik Zvaigžnu karos ir iespējams? May the force be with you.

Ir pilnībā saprotams, ka realtivitātes teorija nav pilnībā apstrādāta un nolīdzināta, vai arī tur ir kādi mazi mazi apakšpunktiņi, kas maina visu lietas būtību. Cik liela ir iespējamība, ka tas ko Einšteins gribēja cilvēcei pateikt, ir pareizi izprasts? vai cik liela ir iespējamība, ka viņš zināmā mērā kļūdijās, vai kaut ko nepamanija? Vai te vairāk būtu jāvaino cilvēki, kas pie tās strādāja pēc tam?

Ja visumā pastāv matērija, kuras nekādīgi nevar uztvert ar mūsdienu mēraparātiem, vai tas neattaisno visas cilvēces iedomas un fantāzijas? Vai tiešām kaut kas rodas ne no kā? Cilvēku iztēle darbojas savienojot fragmentus no novērotām lietām. Vai rodas iespēja mainīt vidi ap sevi, bez visiem zināmas un saprotamas ietekmes uz to? t.i. kustināt pārvietot un pārveidot priekšmetus tos neietekmējot fiziksi. Vai tas varētu izskaidrot, kas notiek ar cilvēka saprātu pēc nāves, un kā pēc reinkarnācijas, tas nonāk citā ķermenī (domāju nav jāmin piemēri, par cilvēkiem, kas atceras iepriekšējo dzīvi)?

Tomēr, ja šīs matērijas nevar uztvert ar mēraparātiem un tās pastāv tikai teorētiskā līmenī pagaidām, tad vai to eksistencei var ticēt un galvenais vai to var pierādīt? Vai zinātnieki atradīs veidu kā attaisnot cilvēku fantāzijas zinātnes acīm un vai tas pavērs ceļus uz jauniem vēl nepieredzētiem fantāziju lidojumiem, un iespējām. Kā piemēram cilvēku mierīga līdzāspastāvēšana, bez materiāla ķermeņa?

Jauna informācija par neredzamo jeb tumšo matēriju:

Tumšā matērija ir teorētiska matērija, kas neatstaro un neietekmē pietiekami lielu elektromagnētisko enerģijas daudzumu, lai to varētu noteikt, taču tās eksistence tiek konstatēta no gravitātes ietekmes uz redzamiem objektiem. tumšā matērija spēlē nozīmīgu lomu lietu struktūrā un visuma evolūcijā un ir liela ietekme uz kosmiskajiem mikroviļņiem. Tas pierāda, ka visumā ir daudz vairāk dažādu veidu enerģijas kā bija zināms līdz šim, kad par vienīgo uzskatija elektromagnētisko radiāciju.

Tumšās radiācijas sastāvs nav zināms, taču tā var saturēt jaunas elementārdaļiņas, kā piemēram aksionus, un īpaši smagus neitronus, kā arī visuma ķermeņus – planētas un nelielas zvaigznes.

Tikai 4% no visumā sastopamās enerģijas pašlaik var tikt noteikta. 22% tiek uzskatīti par tumšo matēriju. Pārējie 74% tiek uzskatīti par tumšo enerģiju, vēl dīvaināku elementu, kas plūst visumā. Neesošas masas noteikšana ir viens no lielākajiem klupšanas akmeņiem mūsdienu kosmoloģijā.

Tātad:

Džodžs Lūkass ir ģēnijs vai vienkārši viņam paveicās uzminēt? Taču ne tikai amerikānis. Vairākās reliģijās tiek runāts par enerģiju un dievu visā mums apkārt, visos objektos un elementos. Vai tam ir kāda saistība ar to? Neredzamo matēriju uzskata par vienu no galvenajām sastāvdaļām melnajos caurumos. Vai tiešām lietas tā vienkārši pazūd un parādās, vai arī melnie caurumi un neredzamā matērija var mainīt lietu atrašanās vietas visumā milzīgos attālumos? Ja tā tad neredzamā matērija varētu būt arī mistisko portālu galvenais elements.

36 13 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Šī jau vairāk ir daiļliteratūra nekā zinātnisks raksts :P 

0 0 atbildēt