local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatīk fizika?20

178 0

Pavisam īss kopskats, kas ir kas un ko tas ziemā ēd. Tiem, kas neko nesaprot no fizikas.

Skolās fiziku, ķīmiju un citas dabas zinātnes māca no pavisam nepareiza gala. Nevienā brīdī netiek dots ieskats uz visu kopumā. Stāsta un demostrē saraustītas, ļoti šauras zinātņu apakštēmas. No praktiskā viedokļa varbūt pieņemami, bet prātam neveidojas kopējais skats uz pasauli, ar to saprotot visu esošo no elementārdaļiņām līdz Visuma robežām un pat aiz tām.

178 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Vājprāts! Tu te esi sarakstījis veselu grāmatu! :O es tikai līdz pirmās lapas beigām tiku. Bet es jūtu,ka tas man ir iztrūkums zināšanās. Un aprakstīts viss plūstoši,paldies :)

8 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

neņem lūdzu ļaunā, bet šitās ir drausmīgas muļķības. fiksi pārskrēju pāri, atradu daļu par elektro magnētismu un fotonu, un sapratu, ka kādam svešie onkuļi galvā ir savu putru iebāzuši emotion . fotons ir sekas, nevis cēlonis!

2 5 atbildēt

lielākais vairums no procesu skaidrojumiem zinātnē ir TEORĒTISKI!!! un šitais moments ir tik ļoti nozīmīgs, ka to momentali aizmirst. un tālāk viss notiek pēc iestaigātās shēmas - ērtā teorija turpmāk tiek uzdota par patiesību.

  tajā pat laikā to pašu teoriju, ņemsim par piemēru Tevis pieminēto elektromagnētismu, var lieliski skaidrot ar citu teoriju palīdzību un arī viss saskanās. dažos gadījumos pat būs daudz efektīvāk. taču tas tik un tā nemaina to faktu, ka skaidrojumi vēl jo projām ir tikai TEORĒTISKI.

  starp citu pēdējo apgalvojumu ir ļoti vienkārši pārbaudīt/aprēķināt pašam. to dara pēc sekojošas formulas:  ja teorija pilnībā ataino realitāti, tātad ar šīs teorijas palīdzību var atklāt/aprēķināt jaunus atklājumus, jaunus izgudrojumus.  prakse šeit parāda tieši pretējo - atklājumus izdara balstot uz novērojumiem. ar šo teoriju palīdzību ir izdarīts niecīgs skaits atklājumu.  nozīmīgākais vairums teoriju ir radušās...AKURĀTI PĒC IZGUDROJUMA PARĀDĪŠANĀS, vai novērojuma , nevis otrādi. tā , lūk!

2 5 atbildēt