local-stats-pixel fb-conv-api

Nemirstība ??23

498 7

Pavisam drīz draugi... Pavisam drīz...

498 7 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

viena problēma: daži nevēlas būt nemirstīgi

18 1 atbildēt

Bet ja cilvēki nemirs, bet tikai dzims. Tad jau te ar laiku būs par maz vietas, bet tas tā. Ja godīgi nevar neko paredzēt varbūt tiešām rīt būs nemirstības serums izgudrots. Varbūt jau ir tikai tas ir TOP SECRET.emotion

9 2 atbildēt
Nedod Dievs! Raksts labs, bet nedod Dievs! Šitam parazītam vajag apstāties un pārtraukt Visuma iekarošanu.
3 0 atbildēt

Fuj, drausmīgākais, ko esmu dzirdējusi! Tā taču pasaulē ir pārapdzīvotība, jādomā, kā tikt vaļā no esošajiem vai samazināt jaundzimušo skaitu, a te daži vēl domā, kā jau tā šīs nevajadzīgās un tikai NAUDĪGĀS būtnes te paturēt mūžīgi! Kāda pasaulei būtu jēga no šiem negausīgajiem un atlkatīgajiem, kas te dzīvotu un postītu pasauli mūžīgi? Drīž tad visi viens otram uz kakla dzīvotu, jo nebūtu kur apgriezties, nebūtu ko elpot, nebūtu neviena cita dzīva radība, nedz auga uz šīs pasaules, resni cilvēki tikai gozētos savās mājās, kas dreifētu pa plašo okeāna virsmu!

Nekas, lai jau tiek, uznāks kāds mēris un visus tos nelaimīgos no pasaules noslaucīs. Tikai kas no planētas būtu palicis pāri?

Nesaprotu, kā cilvēki ir aizdzīvojušies tajā visā tik tālu, tik tālu no kā esam nākuši, kur piederam? Liekas, ka cilvēks vairs neeksistē kopā ar dabu un pasauli, kurā piedzimis, liekas, ka cilvēki ir uzcēluši uz šīs zemes paši savu mākslīgo pasauli, kurā nav nekā dzīva, viss kalpo tikai cilvēkam, kamēr pats skrien akli pakaļ tikai papīrīšiem, kuriem patiesībā nav nekādas vērtības! Viss riņķo tikai ap šiem nevērtīgajiem papīrīšiem, nekas nenotiek bez tiem. Visiem labajiem darbiem (no ok, ne visiem, ir ļoti zems % līmenis, kas tomēr notiek vienkārši no labas sirds) ir visai "ienesīgs" iemesls. Tā pat kā daudzas dabas aizsardzības iestādes te Skotijā, smiekli pilnīgi nāk, tak ne dabu viņi sargā, tikai "ienesīgās" dzīvnieku un augu sugas, jo, ja nauda par to neienāks, nav taču jēgas. (ok tas nedaudz cits temats)

Es noteikti nevēlētos dzīvot mūžīgi. Tās taču būtu šausmas, ar visiem šitiem varas kārajiem, kam tik nīcināt un karot, iegūt un zagt. Fuj, cilvēku "sugai" būtu ko kaunēties! Un jā, jā, esmu arī cilvēks...... iesaku izlasīt grāmatu World Without Us (Pasaule bez mums, Alans Weismans, ja nemaldos) tie, kas domā līdzīgi. 

Tiešām nesaprotu, ar ko šie cilvēki, ts. ZINĀTNIEKI, domā. Kāda tam visam jēga? Un ja uznāktu katastrofa, vai tad viņi tik un tā netiktu iznīcināti, šie pus cilvēka- pus robota radījumi? 

Tā tiešām ir slikta doma. Kā ekonomisti izsakās - ka dabas aizsardzība ir ļoti nevēlama lieta viņiem, tas ir traucēklis. Daba traucējot attīstībai! (dabas liegumi, aizsargājamās sugas utt). Cilvēks esot pirmajā vietā, un ja, lai veicinātu attīstību, būs jāiznīcina daba, tad tā arī notikšot, jo tās esot cilvēku vajadzības! - drausmas! Parādiet man šo kretīnu un es ar viņu "mīļi aprunāšos" un Jūs viņu vairs nekad neredzēsiet un par viņu nedzirdēsiet!

Laikam nedaudz par visu šo aizsvilos, bet tas jau kādu laiku mani tā tracina. šie cilvēki! Argh..

2 0 atbildēt
Tātad mēs nākotnē būsim roboti ar smadzenēm emotion
2 0 atbildēt
Luudzu avotus shim rakstam?
2 0 atbildēt

Nemirstīgs vēlētos būt, bet kļūt par tādu robotu, kā aprakstīts rakstā gan nē. 

1 0 atbildēt

Zemei nav tik daudz resursu lai uzsturētu visos tos nemirstīgos uz zemes.

1 0 atbildēt
Pasaule pati atbriivosies no mums. Aatraak vau veelaak.
1 0 atbildēt

Pareizi metam -5 anonīmi.

0 0 atbildēt

who wanna live forever? aicinu zu vampirizeshanu! es kaa galvenais vampirs!

2 2 atbildēt

Interesanti,bet tas jau vairs nav cilvēks,ja viņš ir nemirstīgs. Katram ir dots savs laiks ,ko dzīvot. Un esmu pārliecināts,ka nemirstīgi nebūs neviens. Varētu cilvēka dzīvi pagarināt ievērojami,bet tik cik to atļauj daba,tas ir tavs organisms . Neatceros ,riktīgi kas,bet viens orgāns varēja līdz 700 gadiem izturēt.Citi līdz 300. Tas būtu ,tas max. cik varētu paildzināt,ja atrastu kautkādu veidu. Bet,ja cilvēkam ,kāds orgāns iet bojā,tad viņam visticamāk iemestu kādu tehnoloģiju. Un ,tā atā cilvēcei,kiborgi tik staigās apkārt.:d

0 1 atbildēt

Kāds te pārskatījies ''Doctor Who'' emotion

0 1 atbildēt
Tukša muldēšana par kaut ko. Wow, kautkādas lēcas ar datoru iekšā pagarinās dzīvi??
0 3 atbildēt
Tavs virsraksts. Nemirstība, tas nozīmē, garāka dzīve. Idiot, ja nepatīk uzklausīt pārmetumus, padomā ko raksti
0 3 atbildēt