local-stats-pixel fb-conv-api

Mums būtu jāizskatās šādiem, lai spētu pārciest autoavāriju; viela pārdomām!11

81 2

Pēc vairākiem pētījumiem, izveidot modelis, kā cilvēkam būtu jāizskatās, lai pārciestu ceļu satiksmes negadījumus!

Mūsdienās autobraucēji ir kļuvuši agresīvāki, neuzmanīgāki un neapdomīgāki. Mūsu ikdienas pierastais straujais ritms pieprasa steigu, taču bieži vien šīs neapdomības, steigas dēļ notiek ceļu satiksmes negadījumi, un daudzos gadījumos, tie beidzas pavisam nelāgi. Vai nu kāds ir smagi cietis, vai sliktākajā gadījumā pat miris.

Bieži tiek rīkotas dažādas kampaņas, kurās tiek atgādināts, cik svarīgi ir ievērot drošību, atrodoties uz ceļa, un kādas ir iespējamās sekas, ja tomēr nolemsi sekot. Tā kā šis jautājumus pēdējā laikā satrauc ļoti daudzus, kāds austrālietis šo problēmu burtiski atdzīvināja.

81 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

jā bet iepazīšanās portālos viņam neveiktos emotion

20 0 atbildēt

"Ar savu milzonīgo galvu, līkajām kājelēm un daudzajiem krūšu muskuļiem viņš atspoguļo to, kādam jāizskatās cilvēkam, lai viņš spētu pārciest autoavārijas."

Dikti šaubos ka tie ir domāti muskuļi - drīzāk tauki. Muskulis ir ļoti jūtīgs uz traumām, kamēr tauki tiešām var mīkstināt triecienu uz iekšējiem orgāniem un pat ja tie tiek bojāti (sagriezti vai ieplēsti), tā truma atstāj daudz mazāku ietekmi uz ķermeņa spēju kustēties kā muskuļu traumas.

2 0 atbildēt

Es vienu tadu vakar meza redzeju...

2 0 atbildēt

Pat spalvas pielīmēja. Vot, kārtīga nodošanās projektam.

1 0 atbildēt

Ja tik precīzi var noteikt cilvēka uzbūvi varbūt labāk pielāgot mašīnu tā lai visi muskuļi un locītavas nemainītu savu vietu   ? Īstenībā šis čalītis  neidzīvotu kārtīgā avārijā, jo mašīnu var nošķilt 1000 dažādos veidos, piemēram, http://savannahnow.com/sites/default/files/editorial/images/savannah/mdControlled/cms/2009/07/25/470938663.jpg ;  jā ši metāla čupa bija mašina.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nezinu kā Greiems pārciest auto avāriju no vančinieka iekristu upē😆😆😆😆 bet jā brauciet uzmanīgi, lai neskatītos sliktāk par viņu😆✌
0 0 atbildēt
Izskatās pēc kropļaemotion
0 0 atbildēt