local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze un halucinācijas60

Miega paralīze cilvēkiem var radīt ļoti biedējošu pieredzi, tādēļ šī fenoma rūpīga izpēte varētu būtiski palīdzēt cilvēkiem, kas no tās pastāvīgi cieš.

675 0 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Tieši šodien pa dienu iesnaužoties piedzīvoju šo piedzīvojumu. Itkā nav bieži, bet pa retam uznāk. Sākumā(kad tas notika ar mani 1x) neko vispār par to nezināju, biju līdz nāvei nobijusies emotion Bet tad sāku meklēt info un sāku saprast kas un kā. Vienmēr kad tas notiek nekad neveru acis vaļā, vienmēr turu ciet. Jo reāli bail kko pārdabisku ieraudzīt, kkā negribas sajukt prātā. emotion Nu sākas aptuveni tā, liekas, ka esi pamodies, bet tad jūti tādas kā tirpas pa ķermeni.. Un vēl mazliet vēlāk sajūta itkā tev kāds sēž virsū uz muguras (ja guļ uz vēdera kā tas ir manā gadījumā) un nereāli stipri spiež, itkā viss ķermenis būtu sarauts krampī, nevar ne pakustēties neko. Tas droši vien izklausīsies vājprātīgi, bet salasījos, ka tie ir astrālie parazīti kas mēģina ietikt cilvēka ķermenī kamēr viņš guļ, bet šodien likās, ka es viņu aiz kājas beigās norāvu nost no sevis emotion Es ceru, ka pēc šī komentāra mani neaizvedīs uz Psihiatrisko slimnīcu emotion emotion emotion

ak jā un aizmirsu pieminēt, ka pēc tirpstošās sajūtas ausīs nenormāli spalgi kaut kas skan. 

24 0 atbildēt

Izsmeļošs raksts. Konkrēts pluss.

7 0 atbildēt
Ja tic katra cilvēka astrālā ķermeņa esamībai, tad šo ir iespējams izskaidrot ar to, ka astrālais ķermenis nepaspēj atgriezties, ja cilvēks ir strauji pamodināts. Pati par to īpaši neesmu interesējusies, vienkārši ienāca prātā.
6 0 atbildēt

pats labākais, ka apzinies, ka gribi kliegt, lai pamostās sieva un pamodina mani, bet nevar jau pabļaut.. nav spēka.. un kontrolēt sapņus sen jau zinu kā, bet šis ir kaut kas cits.

6 0 atbildēt

Man šis murgs ir diezgan pabieži un varētu pat teikt, ka hronisks. I'm afraid to go to sleep at nights now ;-;

6 0 atbildēt

Saldus sapnīšus...emotion

5 0 atbildēt

Apkopo Spoku pieredzi ar miega paralīzi un uzcep rakstu! 

4 0 atbildēt

hmm, visi tur stāsta, ka tur ēnas redz, un ,ja jau esmu paniska ,dēļ tā, ka saskatījos šausmenes, un,ja es piedzīvotu šo.. Man liekas, es nekad nespētu aiziet gulēt,vai vismaz atrasties tumsāemotionemotion

3 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts. Pastāv arī netradicionāls viedoklis, ka tā otra persona istabā ir gulētāja astrālais ķermenis, kas mēģina atdalīties.

2 0 atbildēt

Patīkami nav man vēl ausis džinkst, vienu laiku pat gulēt negribējās ietemotion

2 0 atbildēt

Ta vispar ir interesanta lieta,musdienu zinatne to pagaidam nevar izskaidrot un viss ir tikai hipotezu limeni.Varbut tomer butu verts pastudet senchu pieredzi ?

1 0 atbildēt
Aizpagājušo nakti piedzīvoju šo.. Šonakt arī.. Tik nepatīkamas sajūtas tiešām nenovēlu nevienam! Redzu spoku, apzinos, bet nevaru pamosties, kur nu pakustēt... Brr.. Pēc pamošanās gan mazliet izbaudu tās bailes, saprotu, ka nereāli tas viss, bet bailes taču īstas.
1 0 atbildēt
Tad jau laikam man tāda miega paralīze ir bijusi.No sākuma es pamostos pusmiegā(tā kā vēl guļu bet tajā pašā laikā esmu pamoduaies) .Tad galvā uznāktāda gurdenumsun džinkstošas skaņas.Tad es secinu ka nevaru pakustēties.Tad es cenšos kust€ties un pēc pāris centieniem es vaa ru pakustēties.Tikai man nav halucināciju un man paralīze ilgst tikai dažas sekundes ,jo vienmēr laikā tieku aatpakaļ!
1 0 atbildēt

Ja iemācies kontrolēt,tad viss būs ok.

0 0 atbildēt
Esmu vienīgais?? emotion
0 0 atbildēt

Tas ir jau kaut kāds 101. raksts par miega paralīzi spokos.. ehh.

0 0 atbildēt
Man vienreiz bija tā ka es sapņoju ka guļu uz lāčaemotion tad sāka snigt sniegs un pēkšņi es pamodos no tā ka es itkā savā prātā sāku krist bezdibenī.Man viss bija tumšs ,betes biju pie samaņas.Tad es attapos ka nevaru pakustēties patatvērt acis.Tad es pie sevis es iedomājos ka es miršu.Pēc šīs domas paralīze beidzās.emotion Šī bija pirmā reiza kad piedzīvoju miega paralīzi un jā man bija tā džinkstošā nepatīkamā skaņa galvā un protams arī giurdenums.Parasti miega paralīzes man ir no rītiem kad gribās ļoti turpināt gulēt!emotion
0 0 atbildēt

Wow!

0 0 atbildēt

Nezinu, vai ta skaitas miega paralize, bet man diez gan biezi ir bijis ta ka es pamostos un man sapnis vel ta ka turpinas un pirmas sekundes 30 nevaru pakusteties bet kad varu pakusteties, tapat sapnis turpinas kadu minuti vismaz. Pirmaja reize es pamodos, biju pie babites pa nakti viesistaba aizmigusi, un man sapnis veljoprojam gar acim gaja tikai nenormala atruma. Es centos piecelties un pec britina piecelos sedus un klusam saucu babiti, vina atskreja parbijusies un es vinai ludzu lai vina lenak visu dara un lai nomierinas jo nezinu kapec man viss gar acim zibeja, gan sapnis gan vina pati. Beigas mani tadu pusaizmigusu ar sapni gar acim babite mistiska veida aizmidzinaja. Laikam vina zinaja kas jadara emotion

0 0 atbildēt

Miegs, tas ir cool. Sapņi - nu tak gadās ar šad, tad riebīgs kino. Bet galvenais ir pamosties

0 0 atbildēt