local-stats-pixel fb-conv-api

Microsoft piedāvās “100 dolāru Windows Phone 7 viedtāl2

Pārdošanā jau ir vairāki Windows Phone 7 viedtālruņi. taču to aptuvenā cena ir 300-400 ASV dolāri. Jau 2012. gadā tas mainīsies, jo Microsoft sola piedāvāt 100 dolāru WP7 viedtālruņus.

Šo paziņojumu veica Endijs Lees (Andy Lees), Windows Phone Division prezidents, Microsoft konferencē. Skaidrojums šai zemajai cenai arī bija visai loģisks – ap 2012. gadu, gandrīz visas tālruņa darbībai nepieciešamās detaļas varēs saspiest vienā čipā, kas ir populārais sistēma uz čipa risinājums. Šis risinājums arī ievērojami samazina izgatavošanas cenu, jo visu uztaisīt uzreiz un vienā čipā izmaksā daudz lētāk, nekā pirkt atsevišķas komponentes.

Tiesa, ja arī Microsoft plāns piepildīsies, neviens 100 dolāru viedtālrunis nekad nevarētu būt tik funkcionāls, kā piecas reizes dārgākie pārstāvji

Kā tad tieši izskatās WP7

Zini iPhone OS? Pazīsti Androīdu? Lieto Nokia? Nu tad zini Windows Phone 7 nav NEVIENAM līdzīgs. Dizaineri patiešām ir pastrādājuši pie saucamā Metro UI (Metro lietotāju saskarnes) lai telefons strādātu ātri, nebūtu nekā lieka un lai viss vajadzīgais būtu maksimāli mazāk pieskārieniem sasniedzams. Atverot pirmo reizi WP7 tālruni jūs pārsteigs krāsas un saturs, kas mainās… pie tam personalizēti mainās, līdz ar to rodas sajūta, ka telefons ir “dzīvs”. Pašā interfeisā gandrīz nemaz nav 3D specefektu vai kaut kādu lēkājošu kubiku… viss ir vienkāršs, plakans un ļoti plūstošs… ieejot aplikācijā visu laiku var redzēt vai turpat “blakus ekrānā” ir cita informācija. Sākumā likās tā – galīgi neefektīvi izmanto pieejamo ekrāna izmēru, jo ir vesela melna (vai balta atkarībā no tēmas) mala, kas vienkārši stāv tukša… bet ar laiku pierod, ka tā mala kalpo par tādu kā norādi uz to, ka tur ir vēl kaut kas… Vispār interesanti izveidotas pārejas. Visa vadība ir skārienjūtīga un ļoti intuitīva.

44 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://izdomapatcs.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

100$~~50Ls---neticu kā pie mums LV tas tik maz maksātu drošvien būs kadi 100 ls .... :(

0 0 atbildēt

labā truba

0 0 atbildēt