local-stats-pixel fb-conv-api

Microsoft beigs atbalstīt Windows XP pēc 1000 dienām12

Nevar nepiekrist, Windows XP nu jau ir veca, taču daudzu iemīlēta operētājsistēma. Lai arī precīza vispasaules statistika nav pieejama, visticamāk, Windows XP vēl joprojām ir populārākā operētājsistēma, taču Microsoft ir nolēmuši beidzot tam pielikt punktu, un beigt to atbalstīt jau pēc 1000 dienām, jeb aptuveni 3 gadiem. Tas nozīmē, ka Windows XP būs zaļi nodzīvojis aptuveni 13 gadus.

Būtībā, 2014. gadā Windows XP lietotāji vairs nesaņems nekādus atjauninājumus, nesaņems Microsoft atbalstu utt, taču nekāda piespiedu pāriešana uz jaunāku Windows versiju netiks veikta. Šis Microsoft gājiens ir pavisam saprotams, jo tomēr, laiks iet uz priekšu, un beidzot būtu jāsāk lietot Windows 7, kas arī ir stabila un laba operētājsistēma.

46 7 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

emotion var teikt izaugu kopa ar vinju... 

7 0 atbildēt

Es ar viņu nodzīvošu līdz viņas pēdējai stundināi ,mana mīlulīte

6 0 atbildēt

win 7 ir drausmīgs sūds! apēd vairāk ram, neiet pavecākas spēles un citas programmas, slēdzas iekšā un ārā veselu mūžību, lai kaut ko uzinstalētu šis nezcik reizes pārjautā, savu HP laserjet printeri tā arī nevarēja dabūt pie dzīvības, 2005 gada tildes birojs nav izmantojams, par izvēlņu un dokumentu organizāciju labāk paklusēšu. kam ir vajadzīga smagnēja, neērta, mazfunkcionāla os? varbūt tikai just cause2 faniem.

4 1 atbildēt

Turēšos līdz pēdējam!

2 0 atbildēt

 

visi jau nav uber biezie kas var pirkt vel 1 datoru, lai tik win7 uzliktu!! piemeram man ram 512, smejaties vai ne, bet man kompis vecs, un man tur ir XP :)

2 0 atbildēt

Nu nekas traks nenotiks... laiks iet uz priekšu un nekas nestāv uz vietas..

0 0 atbildēt

un pluss vecit tu izplati vecas zinjas

0 0 atbildēt

Un ko darīt tiem kas viņu ir pirkuši nevis novilkuši no interneta.? 

0 0 atbildēt

xp progas der w7 un w7 kopumā labāks

0 1 atbildēt