local-stats-pixel fb-conv-api

Lielās bildes..11

Tā lūk sanācis,ka pēdējās dienas spokos man palikušas pavisam nebaudāmas,neskatoties uz to,ka jau nākas lasīt bezgalīgos MJ kopētos rakstus no ārzemju portāliem kas tiek pacelti 12 reizes dienā uz pirmo lapu,uzradusies v';el viena problēma - kā ienāku tā izeju,jo raksta titulbilžu izmērs ir tik liels,ka ļoti neērti kautko pārskatīt,pāriet visa vēlēšanās sēdēt,vēl no telfona var kādu rakstu izlasīt,jo tur situācija ir manāmi labāka.

Es tā īsti nesaprotu,tas ir man vienam,kāds gļuks visiem vai arī patstāvīgas pārmaiņas?

viens raksts pa visu ekrānu? ar mokām noritinu līdz lejai,nemaz nerunājot par sērfošanu uz nākamajām lapām,tiešām ceru,ka šis nav jauninājums un būs pārejoša problēma :)

īpašs lūgums nedzēst manu rakstu kā tas ticis darīts iepriekš kad uzveidoju kautko par portāla kritiku,pamatojoties uz nepietiekamu saturu - dažreiz nav nepieciešams noteikts skaits bilžu vai faktu lai pateiktu kautko aktuālu un diskusiju raisošu.

28 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tapec jau to sauc, par LIELO bilžu skatu.  emotion P.s. Tagad vismaz zināsim, ka Tu meklē draudzeni/ vai kādu citu cilvēku otrap**e.lv emotion

6 0 atbildēt

Var taču nomainīt skatu augšā zem Spoki uzraksta. Kur problēma? :P

1 0 atbildēt

Ja godīgi man arī nepatīk, ieeju iekšā, patinu uz leju, saprotu, ka neko pārredzēt nevar, izeju ārā.

0 0 atbildēt

Uzliec vnkārši uz parasto vai kaut kā tā lapas aukšējā kreisajā stūrī 

0 0 atbildēt

Skatu pārslēgšana. Vari nomainīt augšā, kreisajā stūrī. ;D Bet jā, neērti ir.

0 0 atbildēt

Man arī kaut ka nesaista šis atjauninājums.Ieeju spokos,redzu lielas bildes parasti ar komiksiem.Man nepatīk.Tagad spokos ir pilns ar visādu drazu.Retais raksts ir baudāms.Labāk bija kā agrāk.

Tās ir tikai manas domas.

0 0 atbildēt

Lieliem gaiļiem,cepumi dirsu spiež

0 0 atbildēt