local-stats-pixel fb-conv-api

LG Optimus P880 4x51

Tad nu palietoju tagad mēnesi LG Optimus P880 4X ,nu tad neliels apskats par šo telefonu .Kas negrib maksāt bargu naudu, bet grib ta saucamo brenda firmas modeli.Par rakstības kļūdam jau atvainojos laicīgi....

p.s līdzīgi raksti šeit------>>>Ragnars Lodbroks<<<--------šeit........

240 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Latvija zeme mana
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Jau pusotru gadu lietoju lētu LG telefonu P690, un man nav nekādu lielu problēmu. Paziņas pa šo laiku ir paspējuši problēmu dēļ nomainīt gan savus samsungus gan HTC. Telefons neskaitāmas reizes ir kritis, un ne tikai no galda vai izkritis no kabatas, bet nopietni lidojis un nekas tam nav noticis, ja neskaita pāris nelielas buktītes korpusā.

Vienīgā nopietnā problēma bija vasarā, kad telefons sāka kārties, saņem vienu un to pašu sms padsmit reizes utt... Bet tur pie vainas bija google veikalā esošā fake TVnet aplikācija, pēc AVG nokačāšanas tajā tika atrasts vīruss. Pēc aplikācijas aizvākšanas nav atkal nekādu problēmu.

Protams neņemu vērā to, ka aptuveni pusotra gada laikā tas ir kādas 5 max 10 reizes uzkāries, bet tas var būt var būt arī manas vainas dēļ, jo mīlu atvērt čupām aplikāciju un brovserī turēt vismaz kādas 5 lapas atvērtas, un mazais procesors un ram netiek ar to galā.

14 0 atbildēt

1. bildē domāju kad tā kaste ir telefons un mēģināju ieraudzīt kur ir tā kamera emotion

11 0 atbildēt

Nu teiktu, ka bildes ir ne-labas. Izskatās diezgan labas un galvenais, ka dabiskas krāsas. emotion

8 0 atbildēt
Man ir LG OPTIMUS L7 II caur kuru pašlaik šo rakstu. Diezgan līdzīgs šim modelim, bet ir vēl lētāks. Strādā kā zvērs un nav nekādu sūdzību.
5 0 atbildēt

Pats esmu saskāris ar šo telefonu, ļoti labs priekš 180Ls cenu kategorijas, nevienu citu ar tādiem speciem uz 180Ls neatradīsi, ja nu vienīgi no pandawill kādu ķīnieti atsūtīsi, bet ja tam sasit ekrānu, tad vairs nevar nomainīt.  

5 0 atbildēt

Labs aparāts emotion

5 0 atbildēt

Jelgavāāā!

4 0 atbildēt

jautājums tāds, vai kādreiz rokās esi turējis augstākā gala LG?

3 0 atbildēt

Heh, vērā ņemama info- kkad tuvākajā laikā plānoju mainīt savu veco trubu pret telefonu- manējā nokia brūk.... Gribu skārienjūtīgu, tā kā info noder.. Paldies emotion

2 0 atbildēt

man arī šitas verķis ir kabatā jau kopš z-svētkiem, un izturība ir iespaidīga, daudz neatpaliek no 3310, pēc neskaitāmiem kritieniem no dažādiem augstumiem 10 mēnešu garumā ir tikai nobružāti stūrīši un 3 mini švīkas uz ekrāna, kuras var pamanīt tikai ar palielināmo stiklu.

baterijas dzīves ilgums arī ir relatīvs lielums, man ir uzlauzts bootloader, root un "avatar rom", procesors nogriezts uz 1,3 Ghz un 3 dienas mierīgi velk diezgan regulāri izmantojot sociālo tīklu pakalpojumus ar 24/7 ieslēgtu mobīlo internetu.

2 0 atbildēt

priekš lg ļoti labs. žēl ka man viņu no****ija, 2 mēnešus tik bija! vēl 22mēn 11ls mēnesī jāmaksā.

2 0 atbildēt

Nezinu kā šim telefonam, bet jaunajiem ir tik daudz iespēju kamerām, ka visu sakruķījot uz maksimālo kvalitāte ir vēl lielākā dupsī kā uz auto režīmu. emotion

0 0 atbildēt

Salaspils! :D

2 2 atbildēt

Vienīgā sliktā lieta, ko es par LG varu pateikt lielās līnijās, ir tas, ka LG uz telefoniem Android ir vāji optimizēts, it īpaši lētā gala ierīcēs, it īpaši lētā gala ierīcēs. Taču, ja nav slinkums rūtot, tad viss ir okey. 

0 0 atbildēt

"Bačiņš gan šim tāds pašvaks padevies" - mans uz mutes emotion

0 0 atbildēt
kur pirki?
0 0 atbildēt

Kur pirki? 220.lv?:D

0 0 atbildēt
Pff. Xperia v labaks.
0 0 atbildēt

Kur tu visu laiku dabūn tos telefonus? 

0 0 atbildēt

Paldies par info. Bet es personīgi mēģinu izvairīties no LG produktiem. Tālāk par Samsung/Sony īsti neskatos. Nesen pirku LED TV, lai gan LG cenas ļoti pieejamas, tomēr nav īsti tā kvalitāte.

0 0 atbildēt