local-stats-pixel fb-conv-api

Kvantu faktors - fizika ar attieksmi12

76 1

Tā atkal ir mīkla. Vai jūs zināt, ka gaisma un cita matērija regulāri mainās no viļņiem uz daļiņām? Vai jūs zināt, ka gaisma izpauž daļiņu īpašības, kad to novēro Cilvēciska Būtne? Un tagad, kādā veidā matemātiska sistēma var „sajust”, ka tā tiek novērota? Jūs jau zināt, ka kvantu enerģija var būtiski atšķirties no visa, ko jūs par to esiet domājuši. Un, ja nu tā vispār nav fizika? Un, ja nu kvantu enerģija ir uzskatāma „par Radītāja pirkstu nospiedumiem”? Tā būtu fizika, turklāt tāda, kam piemīt apziņa. Taču tad iespējams tas būtu pārāk dīvaini?

76 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Jo varenāks zinātnieks, jo vienkāršāk un saprotamāk prot izskaidrot.

16 1 atbildēt

Man to visu izlasot,gandrīz galva eksplodēja,un tā pat neko nesapratu,bet bildes gan tādas smukas.

10 0 atbildēt

+ par ieguldīto darbu, bet Tev viss ir sajaukts vienā putrā, pēc manām domām, Tu varētu izveidot rakstu sēriju, lai citiem spokiem filma nepārtrūktu. Nevar tik daudz informācijas ievietot vienā rakstā, tas nav zinātniskais žurnāls.

3 0 atbildēt

Garlaicīgi

3 1 atbildēt

"..gaisma un cita matērija.." - gaisma NAV matērija. Tālāk, ir skaidrs, ka nav vērts lasīt. Pārskrienot pāri, ieraudzīju vēl "kryon" vārdu. Viss skaidrs, izdarīju pareizo izvēli - nelasīt.

2 0 atbildēt

No shis vietas ludzu sikak un palenam.

1 0 atbildēt

ak šie čenelingi. Liekvārdības putra ar zinātniskiem terminiem.  

Bet jēga rakstam ir vērtīga. Man patīk labāk populāri zinātniskais (viens no) seriāls "Trought the Wormhole". vēl neesu līdz beigām tikusi, bieži pēc kādas sērijas vajag laiku, lai pārdomātu. 

1 1 atbildēt
Tu visu caur tulkotāju izlaidi tulk. piez. varēji izņemt manuprāt.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt