local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu S-400 – labākā pretgaisa aizsardzības sistēma pasaulē!?42

405 1

Nu jau vairāk kā desmit gadus krieviem pieder iespējams modernākā un nāvējošākā pretgaisa aizsardzības sistēma pasaulē, kas gan darbības rādiusa, gan precizitātes ziņā parspēj Rietumos ražotās sistēmas. Vai tiešām krievu armija beidzot ir ieguvusi sistēmu, par kuru var teikt, ka tai nav analogu?



405 1 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

To ka tā ir vislabākā, ticamāk ka paši krievi visiem mēģina iestāstīt un tādējādi ticamības moments tuvinās nullei. Kādēļ? Krievi vairākus desmitus gadus mums centās stāstīt, ka Padomju pilsoņi ir laimīgākie cilvēki pasaulē un mēs tad dzīvojām itkā pašā bagātākajā valstī pasaulē. kas no tā visa sanaca? Mēs labi zinām! Padomju valsts vairs nav, bet! Krievu propoganda kopš PSRS laikiem tik pat kā nav mainījusies. Otrkārt! Valsts kura nespēj uzražot elementāru mobilo telefonu un kurā prezidentam tiek prezentēts "melnbalts I-phone" ticamak nespēj izgatavot tādas augstas klases elektronisku ierīci kā pretgaisa aizsardzības sistēmu, kura pārspētu ASV, Japānas vai tās pašas Korejas p.g.sistēmas.

32 5 atbildēt

Bet tāpat visa šitā sacenšanās jau no laika gala kuram būs krutāka armija, bet vismaz esmu sapratis to ka tā ir viss dziļākā mērīšanās ar krāniņiem, ja godīgi atsauc atmiņā bērnudārzu.

9 1 atbildēt

Fakts ir tāds ka Ķīnieši ni Krieviem jau bija nopirkuši S 300 turklāt vēl modernizēto sistēmu un mēģināja to paši nokopēt..

Visi tehniksie risinājumi arī tika veiksmīgi  nokopēti un izmēģināti, taču Raķešu komplekss tā arī Nestrādāja ka vājag...

Viss noslēpums iezrādās ir tieši programma un algoritmi... Kurus diemžēl nav iespējams nokopēt..

Tie kas ir Programmisti sapratīs, ka būtībā sēdēt un blenst uz 1niniekim un nullitēm var cik gribi, taču saprast to algoritmu ir praktiski neiespējami...

Viss noslēpums nav vis elektronikā vai tehniskajos risinājumos bet Algorītmā kā strādā šī sistēma..

7 0 atbildēt

Pēteri! Man likās ka esi normals čalis. Bet izradās tāds pāraudzis pušelis vien esi! Ienīsti PSRS, saprotu! BEt pasaki kura tad ir tā perfektā sitēma? Demokrātija? Kur ir demokrātija? Pasaulē valda saujiņa cilvēku. Kuri tev rada ilūziju, ka esi brīvs. Tikai paskaties sev apkārt, kur tā brīvība tev! Nodokļos kurus maksā, saņemot pretī pigu ! 

6 1 atbildēt

Kad ta krievi pārstās braukāt ar vācu mašīnām, ko?

Un kad sūtīs to savu zondi uz Fobosu pēc gruntes?

5 1 atbildēt

Pa manam:

1) Baigi "SMAGAIS" viss tas komplekss koppumā izskatās... Pārāk daudz smagu transporta vienību modernā kaujas laukā = "mērķu ferma".

2) Man nekas nav pret Krieviju un krieviem (Kremļa naftas mafija ir cita lieta  emotion ), bet zinot viņu "lagu" infotehnoloģiju jomā, esmu gatavs saderēt, ka šie kompleksi iepaliek vismaz soli aizmugurē rietumu analogiem, kā arī radaru pretdarbības iekārtām/ieročiem...

3) Bez tam paši radari arī izskatās "aktīvie", kas pati par sevi ir pašnāvība, ja baigi sagribās ar NATO karot... Dažādu antiradaru raķešu ir pieražots kaudzēm. Visiem 5 parādes radariem, ko viņi tur ir pieražojuši, vēsi pietiks...

Karoče- nenobijos...  emotion

4 0 atbildēt

Labs,ritigi labs.Analogu noteikti nav un nebus.400  milj.ASV dolaru ar nav nemaz tik dargi par tadu kaudzi metala un krasaina metala un112 rakjetem... Katrs sevi cienijoshs miljonars var sev tadu sistemu atljauties sava ipashuma(salas) aizsardzibai.Uz jauno gadu tada ugunjoshana sanaks,akurat tris zalves... Un tad vel radars... viegli vares izsekot vai sieva nelaiz pa,,kreisi,,  ,kamer ,,pasha ,,nav majas.    Musu miljonari ar vareja samesties un vienu tadu nopirkt valstij.Noliktu Latgale pierobezha un draudetu Pleskavas apgabalam,lai pievienojas pa labam,citadi ....!   Vispar tas ljoti lidzinas vecajai labajai psrs laiku penterei...-mums ir vislielakie kugi,lidmashinas,raketes , kompjuteri...!!!!     Tadu armadu izsekot musu tehniskaja laikmeta nebus gruti ,un attiecigi rikoties...   Varbut te ir kas atceras Irakas karu,kad pirmajas stundas sabiedrotie iznicinaja psrs radarus,kuri kontroleja Huseina gaisa telpu un talak riktejas ka pa savu kabatu .Un tie pashi Patriot sita zeme Huseina nedaudzas rakjetes kuras izdevas palaist pa Izraelu, pirms tas vel paspeja ,,uznjemt,,kursu.   Par ,,jaunajiem,,krievu izstradajumiem atsauksmes ir tikai no pashiem krieviem,spriediet pashi,cik tur liels ticamibas moments.

4 1 atbildēt

senam pāri 18, bet izskatās kad tev nav atbildes manam jautājumam.  emotion 

2 0 atbildēt

Te redzam kurš ir agresors ! ASV ir daudz lidmašīnas un heliokopteru, kas ir uzbrukuma ieroču. Krieviem ir pretgaisa ieroči(aizsardzības ieroči). Kurš tad ir agresors. Protams abi, tikai viens slēpjas zem demokrātījas.

Kā agrāk krustneši, arī nesa savu ticību. Vai viņi prasīja mums vai gribam būt kriestieši? 

5 3 atbildēt

Tas ka sistēma ir laba - nav apšaubāms. Vai vissuperduperlabākā - cits jautājums. Atsevišķie izcilie tehniskie parametri varbūt reālos kaujas apstākļos vispār nespēlē lomu. Ņemsim kaut vai tikai augstuma griestus - 56km VS 25km, it kā jau super priekšrocība. Bet cik zināms tad pat viskrutāko lidmašīnu ''griesti'' beidzas pie ~22km. Uz ko tad šaus 56km augstumā, uz citplanētiešiem? Droši vien ka doma ir pārtvert ballistiskās raķetes. Tomēr ņemot vērā ka raķete šajā augstumā jau sen būs sadalījusies uz kaujasgalviņām un daudziem viltus mērķiem, un to ātrums būs vismaz 2x lielāks par pārtverošās raķetes ātrumu, tad veiksmes procents varētu būt ap 20% - tas arī pēc pašu krievu datiem.

1 0 atbildēt

nebutu krievijai tāda vara jau sen butu valsts saskelta un resursi izdaliti... 

3 2 atbildēt
Kkā Sīriju kad jeņķi nesen ar raķetēm nomētāja nevien nenotrieca.laikam bija izslēgtas.
0 0 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt

Njām bet kā tad ir ar Amerikāņu lāzerieročiem ?

0 0 atbildēt

Tagad paskaidrojiet man. Kāpēc Krievija tā ražo to kara tehniku ? Tātad kaut kam gatavojas, nu ok ja viņiem  kaut kas gribetu uzbrukt, tad saprastu, bet domaju ka  psihiski lidzsvarots cilvēks neuzbruktu krievijai. Nu pasakiet kam viņi tā ražo naudu nau kur likt ? Or smth lūdzu gudrie spoku profesori izskaidrojiet man 

1 1 atbildēt

Vai tā tu domā, ka visi lielie dirsēji šeit puņķu stumdītāji, kuri pat dzimto valodu vēl nav izkopoši? 

Bet tev jau tikai 43, jauns cilvēks. Moš tavs vectēvs spējīgs pastāstīt vairāk, ja vispār Padomju armijā ir dienējis un krievus iepazinis. Aunapiere. 

0 0 atbildēt

tu val peries ar s-400 Triumf, sen jau izstrādē pieņemts s500

0 1 atbildēt

Piemēram, Maskavā uzies gaisā liels atomreaktors pēc pirmās palaišanas. Un tad viņi meklēs kļūdas. Ja?

Padomju konstruktoriem baškas nestrādā. Viņiem tik čuguna pannas konstruēt. I tām pašām rokturis krīt nost.

1 2 atbildēt

Kāpēc būtu tevi  viņam jāasaprot  ? Šis ir  Latviešu portāls un tu dzivo Latvija, un nevienam obligati nav jasaprot tava krievu valoda 

1 2 atbildēt