local-stats-pixel fb-conv-api

Kosmosā ir sperma un tā pieder NASA23

219 1

Ja citplanētieši gribētu radīt hibrīdu ar cilvēku, tad tagad būtu īstais laiks. NASA ir atklājusi, ka nesen SpaceX kravas kuģis uz Starptautisko kosmosa staciju (SKS) ir nogādājis unikālu kravu - sasaldētu buļļa un cilvēka spermu. Tā tiks izmantota eksperimentā, kurā pārbaudīs vai spermai ir pietiekami daudz spēka un izturības, lai pievienotos olšūnas membrānai. Pēc tam to saglabās un nosūtīs atpakaļ uz Zemi tālākiem pētījumiem. Vai vienkāršāk nebūtu aizsūtīt precētu pāri uz kosmisko staciju?

219 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Gagārinam noplūda
11 0 atbildēt

Kosmosā sperma bijusi jau sen, kopš tur pastāvīgi uzturas kosmonauti emotion Un vai tiešām SKS personāls gadu un cik tur dzīvo celebātā?

8 0 atbildēt

''Vai vienkāršāk nebūtu aizsūtīt precētu pāri uz kosmisko staciju?'' Vai tiešām laulība ir priekšnoteikums spējai ejakulēt? emotion

3 0 atbildēt

Kaut kad lasīju, ka ASV 70tajos esot eksperimentējuši, mēģinot mīlēties bezsvara stāvoklī. Ne kas labs neesot iznācis emotion ,dikti piņķerīgs process..

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Nu vnk gribēja uztaisīt bērniņu... Un nofeiloja.
0 0 atbildēt

Okēj emotion

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

A ko citu darīt, kad ieraugi kādu seksīgu citplanētieti?  emotion  

0 0 atbildēt
Manuprāt, šādā veidā drīz radīsies citplanētieši uz mūsu pašu zemes.. iespējams, ka citplanētieši ir kosmosa seksa bērni.
0 0 atbildēt

Kāpēc precētu? Viņi sen viens otram ir apnikuši. Tikai pieradums tos satur kopā un bailes, ka radi to nesapratīs. Paskatieties acīs patiesībai, mīlīši  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt