local-stats-pixel fb-conv-api

Ko PAGĀTNĒ domāja par NĀKOTNI?27

Sveiki spoki ! emotion

Domāju , ka jums katram galvā šad un tad šaudās domas par to ,kas būs nākotnē .

Protams šāda veida domas var tikai uzkaitīt un uzkaitīt ,bet ko par šo pašu tēmu domāja pagātnē , cilvēki , kuri izgudroja prototipus lietām , kuras pat tagad liekas pārāk dīvainas .

1168 4 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

''Ģimenes ritenī'' vienīgais vinnētājs tēvsemotionPārējiem diez kas nav - meitai vējš ceļ svārkus gaisā un viņai arī jāstrādā par vējstiklu pārējiem, mātei braukšanas laikā nekādas jautrības, tikai darbs, bet dēls braucot redz tikai tēva pakaļu un osta viņa ''bezdelīgas''emotion

31 0 atbildēt
Palubom :D. Parnac no darba uz majam un robots visu maju apzadzis un izdemolejis :D
9 0 atbildēt

par to lidmašīnu,info nepareizs,jo šādus monstrus būvēja otrajā pasaules karā un vari minēt vienu reizi kura valsts,tie bija ekspermentāli lidaparāti un tik pat reāli kā gigantiskie liegabali uz vilcieniem.

7 0 atbildēt

"..nav ne jausmas , kāpēc mūsdienas  saistījās ar stikla kabīnēm." - Tur tak bildē rakstīts, ka air cooled... 

7 0 atbildēt

3.

emmm, Segway?

2 0 atbildēt
Lūk, ko es saucu par cilvēces intelekta degradēšanu - visu izdarīt viņu vietā.
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Tads varians ka 13. bilde krievim sen jau ir,tikai vell uzlabotaks.Bet vizuali loti lidzigi

1 0 atbildēt

4. - nedomāju, ka tas ir folijs, izskatās pēc plastmasas materiāla, vai kā tmld, jo foliju nevar tā salocīt lai turas, kā vāciņš, takā attēlā parādīts iepakojums kurš ir atvērts.

11. - laikam neesi spēlējis stratēģijas/taktikas spēlītes :D jeb arī...neesi līdis kalnā/kokā, lai labāk pārskatītu apkārti ? nu lūk...elementāra šī izgudrojuma ideja... lai pārskatītu lauku vietās kur normāli nevar, kā arī īslaicīga snaipera pozīcija acīm redzami.... emotion

 

P.S. - "Šādi laikam kādreiz iedomājās swag "   ???? huh ? zini ko nozīmē "swag" ? tad kāds tur sakars ar to izgudrojumu, ja vien ir vēlviena "swag" nozīme ?

2 1 atbildēt

3. Shut up, and take my money emotion

1 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Viss o.k. tikai, ka elektrību varot ražot pat no tīra gaisa...  tas nu tā, bet galvenais jau ir uzražot relatīvi ātri plīstošu preci, lai varēru ražot pārdošanai vēl un labākus (ķipa 1 podziņa vairāk, nervu nomierināšanai ko paspaidīt emotion )

0 0 atbildēt

Mans komentārs bij nedaudz smieklīgs un pastulbs, bet tavējais ir rasistisks. Kāds vispār sakars ar čigāniem? Pēc tavām domām ķipa nevienas citas tautas pārstāvis nebūtu spējīgs uz ko tādu? emotion

0 0 atbildēt

Mīnusu nelikšu bet tās ir produktu prezentācijas nevis vīzija par nākotni.. Ja ražotājs taisās ražot savu preci, tad viņš uztaisīs reklāmu ka pilnīgi visi izmanto viņa preci... Pie tam neredzu nekādu iemeslu lai folliju nebāztu tosterī.. Gandrīz katras bildes aprakstam var piesieties.. Uzskatu ka visas šīs idejas priekš tiem laikiem bija vienkārši spīdošas.

0 0 atbildēt

Es domāju ka Oculus rift uzlauzīs hakeri, un cilvēkiem spēlējot smadzenes sapisīs. Droši vien cilvēks pats sevi novāks. Ko var zināt?

0 0 atbildēt

Interesanti,bet es zinu ko tajos laikos domāja un ko vēl tagad domā ,, lidojošas mašīnas '' tas jau tiek mēģināts, bet nevienam nesanāk, interesanti,kurš pirmais to izgudros..

0 0 atbildēt

13. cerams, ka ne, izskatas draudigi, ka tas vnk saluzis gabalos gaisaa

0 1 atbildēt