local-stats-pixel fb-conv-api

Kirov klase – lielākais kara kuģis pasaulē.15

553 2

Šis ir kārtējais krievu milzenis, kurš darbojās ar kodolreaktoru, bruņots ar veselu raķešu arsenālu. Un par to vienīgie armijas kuģi, kas ir lielāki, ir lidmašīnu bāzes kuģi.



553 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://military-today.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

jo lielāks kuģis, jo lielāks mērķis emotion

bet ja nopietni, tad tā arī ir. attīstoties ieročiem, kuģu izmēri strauji mazinājās, drednautu un kaujaskreiseru ēra ir pagājusi...

17 0 atbildēt

4. Nav taisnība, visus aviācijas bāzes kuģus arī dzen atomreaktori.

10 0 atbildēt

Milzu karakugis ,piebazts ar visdazadako ierochu sistemam,atomreaktori,helikopteru klajs utt. , utt. ,brunjots,,lidz zobiem,, monstrs. Pie muslaiku tehnikas trapit tadam ir tikpat viegli ka no shkjunja durvim pljava ieshaut ,bez jokiem. Tadai luznju kaudzei vajadzigs okeans ,lai pasleptos,ar juru bus par maz.Visvajaka vieta ir apkalpes,komandas sagatavotiba,cilveka faktors.Nu nevar tadam pielikt ,,pie klokjiem,, ar pulem notvertu un piespiedu karta iesauktu shmurguli...Ne velti psrs kara flote dienesta laiks bija 3gadi ,lai paspetu apmacit,dabut kadu nebut pieredzi un konkreti (pedejo gadu)pildit kaujas uzdevumus, un process bija muzigs ka rinkja deja.Ta sen vairs nav,nav krieviem vairs to resursu,kas bij psrs.Tieshi tapec ari vinji izmisigi megina atjaunot brunjojumu,pariet uz modernakam tehnologijam,bet tas prasa atkal jaunus ieguldijumus,ari personala sagatavoshanai.Iznak ka apburtais loks.Tapec diezgan droshi ,ka tie parejie kirovklases sarusejushie monstri mierigi daruses... Labakais pieradijums tam ir krievu pules iegadaties tos pashus MISTRAL klases kugjus(kas tiem vairs nespid) ,lai meginatu piemeroties musdienu kara vajadzibam un uzdevumiem. Jo augstaka attistibas pakape kara tehnikai ,jo apmacitakam un inteligentakam jabut karaviram...kas nav iespejams bez pamatigas ,musdienigas macibu bazes. Tatad varam secinat ,ka lielo monstru laiks palicis pagatne un tie der nezinishu biedeshanai,kuriem nav izpratnes par dienestu un cilveku sagatavoshanu tam.

6 0 atbildēt

Pasaulē analogu nav.

5 0 atbildēt

Nez, man jau liekas, jo lielāks kuģis, jo vieglāk pa viņu trāpīt no lielāka attāluma...

4 0 atbildēt

No militārā viedokļa bezjēdzīgs peldlīdzeklis, atrodams un nogremdējams vieglāk par manu gumijas laivu. Tā kā krievi PSRS laikos nejēdza uzbūvēt tālas darbības radiusa raķetes, tad viņiem bija vajadzīgi šādi līnijkuģi, zemūdenes un stratēģiskie bumbvedēji, lai varētu savas atombumbas pievest pietiekami tuvu Amerikai un to apšaudīt. Septiņdesmitajos tas vēl daudz maz varētu izdoties, taču tagad satelīts šo milzu lempi nopeilēs vēl pirms tas būs pametis ostu, un kuģa virzienā jau lidos pāris ļoti precīzu raķešu.

4 0 atbildēt
3 un 4 bilde kuģis ir sarusejis
3 0 atbildēt

Pārējie kuģi stāv ostās un rusē. 

Bet nesen lasiju ka tika pieņemts lēmums to kas vēl ir ierindā sākt kapitāli modernizēt, un pārējos 3 arī savest kartībā un modernizēt lai viņi visi četri kuģi būtu līdz 2016 gadam būtu ierindā. 

5 2 atbildēt

kur palika tie pārējie trīs kurus neizmanto ?

2 0 atbildēt

 šitāds iesaistās kaujā ar atomzemūdeni un kaut viens no viņiem uziet gaisā pasules okeāni ir uz pārsimts gadiem piesārņoti emotion Par ko tie debiliki doma sos taisot?

4 3 atbildēt

Riktigi forš raksts ura ura ura... man patika, es gribu vel tadus

1 0 atbildēt

Liels un varens kuģis, a tad priekš kam mistrāli jāpērk???

3 5 atbildēt
Man nepatika šis raksts, jo krieviem tāds ir, bet tik un tā ķer +
2 8 atbildēt