local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu brīnums jeb Doogee S60 (pirmie iespaidi)51

236 15

Čau visiem, atkal es ar savām problēmām un kā citiem liksies ,vienmēr pesimistiski noskaņots, bet es teiktu, ka esmu reālists nevis pesimists.

Tā kā nekas nav mūžīgs ,tad arī mans japāņu brīnums (kyocera KC-S701) arī savu ir nokalpojis,2 gadi, vēl darbojās ,taču īsi pirms garantijas beigām izbeidzās pietuvinājuma sensors un tā kā nekur sūtīt negribēju un mūsu dzimtajā banānu republikā visiem rokas aug no pakaļas ,tad izlēmu, ka jāņem jauns. Ilgi meklējot un gandrīz nopērkot ''Blackview bv8000'' , nonācu pie tā, kas man ir nepieciešams telefonā un ,ko vēlos. Tagad par to sīkāk ,biju aizgājis paākstīties pie sava operatora uz akciju ''noslēdz vasaru ar jaunu telefonu'' , bet kad pateicu ,kas ir minimālās prasības mani pasūtīja trīs mājas tālāk. Primārais - IP68 aizsardzības klase, protams, derētu arī ASV militārais standarts-810G, bet visu jau nevar vēlēties, bezvadu uzlāde ,bez tā nemaz neskatos uz telefonu un RAMS vismaz 6gb ,kā arī akumulators ,kādi 4000mah un uz augšu. Ložņājot pa ''http://mobiloscope.net'' apskatiem apstājos pie ķīniešu brīnuma AGM, bet cena mani mulsināja ,jo vēlējos modeli x2 PRO . Konkrētajam telefonam ,neskatoties uz 700$ cenu nav bezvadu uzlādes, bet man tas ir svarīgākais no parametriem izvēloties telefonu, cena nerausta , protams ,kā parastajam ,skopajam latvietim ,gribās visu par velti un uzreiz, bet dzīvē tā nenotiek. Tā nu nonācu pie ķīniešu kopijas mincītim S60 jeb Doogee S60 ,kam nav nekāda sakara ar lēno un primitīvo mincīti (cat). Parasts android telefons ar bezvadu uzlādi ,IP68 aizsardzības klasi ,6 GB Ram un 64GB iebūvēto atmiņu un 5.2 collu ekrānu, par parametriem varat netā sameklēt ,nav mans mērķis ieslīgt tehniskajos rādītājos ,jo pārāk gudrs arī tajos neesmu.

Pie mīnusiem,diegan slidens un baigi liels, tāpat visu laiku pieslēdzas pats netam un ieslēdz atrašanās vietu + ziņu lapu,kuru pagaidām neesmu atradis kā noņemt...

236 15 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000