local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek pēc nāves?31

330 0

Rīts labs, dārgie spoki.

Mazliet parunāsim par nāvi, par to, kas notiek pēc tās un kas varētu notikt. Paskatīsimies uz nāves perspektīvu, ja tā to var nosaukt, no mazliet cita skatu punkta.

Lai labi lasās un lai jauka diena!

330 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Nepiekrītu tavam pieņēmumam, ka dzīvības enerģija klejo pa visumu. Tā ir taisnība, ka cilvēkā ir enerģija un tā nevar tā vienkārši izgaist, bet ir zināms, kur tā paliek. Tā bagātina augsni ar visādu baktēriju un tārpiņu palīdzību.

Runājot par iespējamiem pēc nāves scenārijiem, jāpatur prātā, ka pat tad, ja eksistē tādas dvēseles, kas, kristietības kontekstā, kaut kur dodas, tad tām nav daudz kopīga ar to, ko uzskatām par sevi. Mūsu domas, atmiņas un emocijas ir neiroloģiski procesi, kas norit mūsu smadzenēs. Pēc nāves smadzenes sapūst. Tātad tiem, kuri iedomājas pēc nāves dzīvi, kā atkalsatikšanos paradīzē, kur ar tuviniekiem tiek pārrunātas aizvadītās dzīves un turpināti uz zemes iesāktie hobiji, būs jāpiedzīvo vilšanās. Pat tad, ja kaut kas kaut kur saglabājas, tad runa var būt tikai par kaut kādu metafizisku esenci bez personības. 

8 0 atbildēt

Neatceros, kurš to teica, bet - Nāve ir iznākums, no kura neviens nevar izvairīties. Nedomāt par to nevar, bet pārāk ieciklēties uz nāvi arī nevajag.

6 0 atbildēt

No laika gala šis teorijas tiek stāstītas, lai cilvēkam nezustu dzīves jēga, lai nerastos liekas bailes un depresija. Bez ticības ir grūti dzīvot, neziņa un pasakas nomierina, ka viss ir iespējams.

5 0 atbildēt

Vai tad tas, kas notiek pēc nāves, nav tas pats, kas notiek pirms dzimšanas?  emotion 

4 0 atbildēt
Runājot par Dievu, es neticu, ka, cilvēki, kas netic Dievam un citiem ir atdevuši visu, nonāks ellē, kur tos mūžīgi spīdzinās. Tas ir pārāk nežēlīgi un netaisni.
3 0 atbildēt

protams ka neviens nav atgriezies, jo fiziski ja nekas nepaliek.. paliek iznformācija, bet kādā veidā to neviens nezina, un plika informācija pati par sevi neko nevar ietekmēt, kamēr tā netiek apstrādāta.. Tas ka informācija nepazūd, tas ir zinatniski pierādīts, pilnīgi jebkura informācija, (ar informāciju var saprat jepkuru leitu arī ātomu izkārtojumu dotā laika momentā).. vai tā informācija kautkur tiek izmantota tas ir lielais nezināmais var teikt ka zinātnes Svētais Grāls, jo ja izdotos atklāt kur tā informācija paliek, tad tiktu atrisinātas gandrīz visas zinātnes mīklās.. tā kā vienoozīmīgi nevar teikt ka pēc nāves viss izbeidzās, bet kas notiek to nevar pateikt..  vienīgi zināms ka nekāds elektromegnētiskais impulss - vismaz tādu ko varētu filsēt, netiek nekur izstarots.. smadzenes nomirst tāpat kā izslēdzot datoru - viss nekā vairs nav.. Bet atkārtošos, informācija nepazūd, tai kautkur jāpeliek....

1 0 atbildēt

Vienvārdsakot,NĀVE-Jauns sākums

1 0 atbildēt
Labāk nosprāgt, nekā tikt pistam dirsā trīs līdz piecas reizes nedēĺā. Tikai jāsaņemas.
1 0 atbildēt

Laiks apstājas,maņu nav ,domu nav-respektīvi melns punkts un viss!

0 0 atbildēt
Tu atgriezies šķirotavā un izvēlies savu nākamu dzīvi par ko tu gribēsi kļūt ar noteikumu, ka tev izgaisīs atmiņa un viss sāksies no jauna 👍
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

"dzīvā enerģija" atkal ir brīva un klīst pa izplatījumu meklējot jaunu veidu kā atdzimt..  tai nav laika un telpas robežu, tā var doties uz citām planētām, dimensijām. 

kādēļ visi tad tūlīt pat nepiedzimst par miljardieru, politiķu vai rokzvaigžņu bērniem, bet daudzi piedzimst nelabvēlīgās ģimenēs? brīvā griba taču, robežu nav!

Un vai šāda klīšana par izplatījumu gadījumā neatbilst aprakstam "pasakains ceļojums"?

0 0 atbildēt

es ticu ( es domāju, ka jebkuram cilvēkam, kuram ir laba izpratne par to, ko cilvēkam var nodarīt čakarēšanās ar smadzenēm (lobotomija etc), nav vairs šaubu, ka pēc nāves nav nekā un nekam vairs nav jēga. nesaprotu kāda runa par enerģiju augsnei u.t.t. ja tu vairs neesi, mēs būsim enerģija tārpiem tas arī viss )

0 0 atbildēt
Par spokiem lasīt citu manu rakstu! emotion
0 0 atbildēt
Tev ir sapista domaašana taa ppat kaa visiem.. citplaneetieši
0 0 atbildēt