local-stats-pixel fb-conv-api

Kā manipulēt cilvēku?17

204 1

Kā manipulēt ar cilvēku lai panāktu to, ko vēlies?

Varbūt daudzus apbēdinās atbilde, bet daudz efektīvāk ir manipulēt ar sevi, jo ieprogrammējot sevi konkrētām darbībām var panākt Super efektīvu komunikāciju un vispār zaļās gaismas uz dzīves lielceļa.

Tie, kas nav psiholoģijas fani, saturat savas bikses uz vienu rindkopu, jo tikai tajā būs sarežģīti, viss pārējais raksts būs viegli saprotams.

Tā tad šī būs tā viena rindkopa:
Dažas metodes ko redzēsiet un lasīsiet manā rakstā būs no psiholoģijas novirziena ko sauc par NLP- neiro lingvistiskā programēšana!

Varbūt sajūta tāda,ka kaut kas ar datoriem saistīts, bet tas ir kas cits. Lai gan mūsu smadzenes ir labākais dators uz pasaules, un neiro lingvistiskā nozīmē, ka ar vienkāršiem valodas vārdu paņēmieniem mainām savu neironu ceļus, pārprogrammējam savas smadzenes. Viens no spēcīgākajiem psiholoģijas novirzieniem. Labi, pietiks par pašu novirzienu, ķeramies vērsim pie nagiem.


Kad sāku interesēties un studēt NLP novirzienu, iesākumā domāju, ka tas ir kaut kas sarežģīts, smadzenes putrojošs, bet tie tik tiešām ir viegli ikdienā lietojami sarunu valodas knifiņi, kas palīdz efektīvi komunicēt ar citiem.

Jau iepriekš labu laiku atpakaļ spokos atradu autoru, kurš arī rakstīja par NLP bet viņš daļu bija kopējis no "Personības atistibas un pilnveidošanas centra" mājāslapas, un tur daudz teksta bija, daudziem grūti iedziļinaties tāda apjomā. Tajā centrā izgāju komunikācijas kursus NLP. Interesanti bija!

Jo lai dzažos vārdos izstāstītu vajag man pakustināt smadenīti! 😂 Reizēm pat nāk par labu!

204 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

"Kā manipulēt ar cilvēku lai panāktu to, ko vēlies?"

Esi sieviete. 100% profit.  emotion 

22 0 atbildēt

Pacenties. Par to +'iņš  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

sapratu, to sauc par enkurošanu, tu sasaisti vizuālu, audiālu, vai visbiežāk kinstētisku enkuru ar ko patīkamu vai nepatīkamu. 

tavā gadījumā ar veģetārieti vajadērtu teikt vai darīt mazliet citādāk, piem noenkurot vairākas spēcīgas emocijas piem uz pleca, tad rādīt vai dot kādu gaļas ēdienu un aktivizet enkuru, pieskatoties plecam, tad cilvekam jau sāktu ģaļa saistīties ar ko patīkamu, bet šaubos, ka tas būtu īstais veids, kā piespiest kādu ēst gaļu tas vairāk strādā ar atmiņām un emocijam.

Paskaties Youtube video "NLP anchoring"

2 0 atbildēt

tātad,kā dabūt algas pielikumu? emotion

1 0 atbildēt

Ja mēs runājam par pirmajiem randiņiem, ja meitene ir kautrīga, tad ir jāatver vārti uz pieskārieniem, visneitrālākā vieta pieskārieniem ir plecs, var viegli pieskarties smejoties, vai arī sarunas kontekstā, un tad jau tālāk redzēsi vai meitene atbild ar to pašu, bet jārēķinās, ka ir meitenes, kuras apzināti izvairas no kontakta pirmajos randiņos.

1 0 atbildēt

Cilvēkam pašam sevi jāmanipulē.

0 0 atbildēt

man ir jautajums autoram kura vieta tev z-balle un vai ej? ar datoriķiem vai fizmatiem

0 0 atbildēt

Kura no visām tehnikām tā ir?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Kur vel varētu dabūt kaāu info par šo? gribētu pastudēt tā nopietnăk. Bet ne uz speciāliem kursiem. 🤔

0 0 atbildēt