local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izmantot Multimetru! Angliski!!!!!5

52 5

Nepārāk garš video kā izmantot multimetru.Noderēs tiem kam interesē elektronika un ir nupat sākuši ar to ņemties.Video angliski ja nesaproti pats esi vainīgs jo tas ir rakstīts Virsrakstā. Pats tikko sāku ņemties ar elektroniku.Diemžēl pats vēl nēesu nopircis šo lielisko palīgu :( emotion Un ja kāds nodarbojas ar elektroniku un zin kur normālā cenā var dabū komponentes kā rezistorus tad rakstiet komentos.Es zinu ka ww.ebay.com var dabū diezgan izdevīgi bet man ir jautājums.Vai piemēram precei kurai apakšā rakstīts FREE SHIPPING būs bezmaksas piegāde līdz Balviem ja kāds nezin atrodas latgalē!!!



52 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ja pēc ielogošanās savā kontā joprojām tev rāda free shipping pie preces, tad arī ir free shipping uz jebkuru pasta nodaļu visā Latvijā. Vari droši pirkt nost un gaidīt paciņu. Man no Ebaja ir 2 multimetri. Abi no lētā gala, pa 1.5 - 3 Ls paņēmu. Strādā ļoti labi. Visu pārējo no rezistoriem, diodēm, slēdžiem arī pērku ebajā. Pats esmu ar šīm diodēm aizrāvies:

http://www.ebay.com/itm/10pcs-1W-Warm-White-High-Power-LED-Star-90LM-1-Watt-Lamp-Light-/160885291755?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item257582baeb

Superīgas. Ar 12 gab pietiek, lai mans akvārijs būtu spilgti apgaismots. Tikai uzmanība jāpievērš tam, ka šīs diodes diezgan labi uzkarst (Tāpēc arī tām ir pielodēts dzesēšanas panelis (zvaigznīte)). Pie plastmasa likt klāt nevar.

2 0 atbildēt

Varbūt noderēs: Ja pie preces ir FREE Economy Int'l Shipping, tad zini, ka paciņa nāks aptuveni mēnesi. Ja ir FREE Standard Int'l Shipping, tad ātrāk - aptuveni 2 - 3 nedēļas. Ja cena precei nemainās, tad parasti ņemu no pārdevēja, kuram ir vismaz FREE Standard Int'l Shipping. Citādi apnīk gaidīt. :D

1 0 atbildēt