local-stats-pixel fb-conv-api

Jobaria - Pasaulē lielākā reaktīvo zalvju sistēma.24

865 1

Jobaria ir pasaulē lielākā reaktīvo zalvju sistēma, kuras pilna zalve ir spējīga iznīcināt četru kvadrātkilometrus lielu platību. Šī sistēma pēc noklusējuma ir bruņota ar 122 mm nevadāmajām raķetēm, bet ir iespējams izmantot arī cita tipa raķetes.

865 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Cilvēki ir idioti. Būvē kaut kādus sūdus, lai bezjēdzīgi iznīcinātu viens otru. Man tas neliekas iespaidīgi, man tas liekas pretīgi, primitīvi un stulbi. Reiz tas stulbums ― risināt konfliktus ar spēku, pašu cilvēci arī iznīcinās.

20 0 atbildēt

Varbut kadam shis ,,monstrs ,,ari liekas iespaidigs, bet faktiski bezjedziga parikte.Savu izmeru, svara,ierobezhotas parvietoshanas iespejas delj derigs tikai iebiedeshanai un pret vaju pretinieku ,kuram nav aviacijas,nopietnas artilerijas utt.Citadi pec pirmas zalves tiks iznicinats.Pietiek ar vienu trapijumu lai visa parikte ar blikshi uzietu gaisaa,tas ir tapat ka ieshaut pulvera pagrabaa......

18 3 atbildēt

Jau reiz skaidroju: vācieši pie Verdanas pirmajā karā jau saprata, ka nobērt pretinieku ar lādiņiem nav visai efektīvi. To pašu saprata amerikāņi Vjetnamas karā. Daži vēl nav attapušies.

13 0 atbildēt

Kaut arī tā militārā tehnika fascinē un ir apbrīnas vērta, tomēr tā man izraisa riebumu. Negribu būt ne šaipus, ne otrā stobra galā. Cilvēcei laikam ir iedzimts slaktēšanas vīruss.

13 0 atbildēt

Jobaria-diezgan piemērots nosaukums.

bet tas lempīgums par labu nenēk.

9 0 atbildēt

a tu zini kas ir ne grad bet gan bm30 jeb tas sauktais tauta SMERČ 12 raķetes  70 hektari nav vesala devizija pilsētas nav. šo var salīdzināt ar sudu pret smerču

8 1 atbildēt

Iespaidīgi ? Jā! Tikai būs arī viegls mērķis. Šis nav grads kurs izbrauca no garažas izšava un pazuda. 

7 0 atbildēt

Lūk to es saucu par kaut ko fucking iespaidīgu !

6 0 atbildēt

Salūts 

4 1 atbildēt

Jobaria emotion Labs nosaukums 

2 0 atbildēt

tai uzpariktei uzmest vienu granātu un būsemotionbāms

2 0 atbildēt

Nu kaa bezjēdzīga? Iedomājies, viens vai vairāki šitādi slēpnī noparkoti, kaujas gatavībā....radars uztver tanku kolonnu ~30km attālumā. Šitie verķi jau notēmē vajadzīgo pleķi un gaida zaļo gaismu....un nav vairs tanku kolonnas, ja viens tāds verķis noslauka četrus kvadrātkilometrus....

2 0 atbildēt

Vai nu šai ieroču sistēmai jābūt stacionārai,kā aizsardzības ierocim, vai arī tas jāpadara daudz vielāks,lai būtu pilnvērtīgs uzbrukuma ierocis. Interesanta mantiņa! Cik tad šāds maksā un cik ir uzbūvēti??

2 0 atbildēt

Nosaukums vien pasaka daudz ko emotion

2 1 atbildēt

Astros, Grad un rm70, mazaki, bet tomer efektivaki

0 0 atbildēt

tads labs cepamais emotion 

0 0 atbildēt

tikai 37 km? ... sitāds liels un garš verķis salūzīs braucot pa LV ceļim vien, nerunājot par bezceļiem. Labāk katru bateriju būtu likuši uz sava nesēja... sitādu tikai uz sliedēm varētu likt  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tas nosaukums...  emotion 

0 0 atbildēt

 

Militārais eksperts atradies - šitadu pie saviem  vārtiem noliec un neviens "zaļais" cilvēciņš ar savu "humāno palīdzību" visus "osvobodit" nelīdīs. 

Visa militārā tehnika ir "krāniņu mērīšanās"parādi ka tev ir liels, un pretinieks padomās divreiz vai grib nākt ciemos.

0 0 atbildēt